![]() |
|
|
|||||||
| Zararlı Yazılımlar ve Spam Zararlı yazılımlardan korunma yöntemleri , spam-ın zararları hakkında bilgiler vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşımdan gelen mail üzerine , burayada yazıyorum, gerçek olup olmadığı hakkında bilgim yok, araştırmadan kendi MSN imi kapattım..bilginizeee
Alıntı:
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Bu ne yaa msn kullancılar sohbet iş güc vs. değil virüslerden kurtulmalamıyolar ki her geçen gün reklam virüs pehh neyseki arada bir acıyorum ben kafam rahat bilgilendirme için tskler
|
|
|||
|
bu mailden banada geldi.
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Her an dalabilirim birisine
![]() Sinir oluyorum çünkü msnde mailine ne gelirse gelsin araştırmadan sorup soruşturmadan bu tip spamları ciddiye alanlar var.. Yok neymiş bugün bana mail geldi üzerimde büyü varmış 7 kişiye göndermem gerekiyomuş göndermezsem büyü devam edecekmiş, yada bana mail geldi bu maili 25 kişiye FW etmezsem sevgilim olmayacakmış gibi şeyleri ciddiye alıp böyle asparagas şeylerle milleti kandıranlara alet olmanızı istemiyorum... Geçen gün yine böyle msnden bi şeyi kötüleyen bi mail yollanmıştı.Tezi kanıtlayıp yayanda bi üniversite öğrencisi deniliyodu adamla görüştüler adam ben böyle bir maili hiçkimseye göndermedim konudanda haberim yok gibisinden bişey söylüyodu.O yüzden diyorum Dr.Tekin ÇOLAKOĞLU diye biri ya o üniversitede yoktur yada adamın haberi bile yoktur böyle bişeyden.. He kuranı yırtıp atınca maymuna dönen kızın aslında bir heykeltraş tarafından yapılan bir malmumu heykel olduğuna ve o resimlerin o heykeltraş kadının sitesinden çalındığı konusuna hiç girmek istemiyorum..Kısaca herşeye kanmayın.Bİ ara msnde bu gün deprem olacak 10 arkadaşına gönder bu yazıyı cümlesi bile yayılmıştı
Konu gokhans19 tarafından (2007-11-05 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Şu aşağıda yazdıklarınla , benim yazımın hiç alakası yok, sinir katsayınız yüksekse , camı açın bağırın..
forumda, başlık ile alakasız yazı yazmanızın kimseye faydası yoktur.. ispatlayamayacağınız şeyler yazmayın, zor durumda kalırsınız.. maksat burada paylaşımdır, Lütfen daha önceki postlarınızdaki saldırgan tavırları, tekrar etmeyin, saygı ve sevgi sınırları aşmayın... Alıntı:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|