![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bitmeyenler.sitemynet.com Bitmeyenler.sitemynet.com Bakın Bakalım Sİtem NasıL oLmuş Begenecekmisiniz ?
|
|
||||
|
Bende ilk site yapmaya başladığımda (Since 98) bu tarz siteler yapıyodum. Zaman insanı değiştiriyo. Bikaç önerim olabilir.
Böyle janjanlı arkafonlar kullanma. Diğer dizayn elemanlarıyla uyumsuz olur herzaman. Sadeliğe önem ver sitede herzaman. Yüz tane yazı rengi kullanma. Bedava site açacaksan www.yonlendir.com dan kısa domain ler alıp buraya yönlendirebilirsin. Yine benim eskiden yaptığım bir hata; Resim gifler kullanma oda çok çirkin duruyor. Daha güzel domain ismi seç. Güzel birşeyler yapmaya çalışmışsınız ama bitmeyenler nedemek? Kahvehane sitesi gibi anlaşılıyor. Başarılarının devamını diliyorum.
|
Burası fikir beyan etme yeri değilmi kardeşim. İstediğimi söylerim ben. O zaman kimse yorum istemesin. İlla güzel yorum yapmak şartmı? Öyle bir kural göremedim. Gerçekler acıdır SILAM bunu unutma kulağında küpe yoksa küpe yap
|
|
||||
|
hani yabancıların bir lafı vardır ya "old school" tam öyle bir site olmuş. çok çalışmalısın çooook.
|
hepimiz cok calistik cookk..bagzilarimiz 24 saat monitore yapisti,bagzilarimiz sokak yuzu gormeden 1 hafta calisti,bagzilarimiz gece uykularindan vazgecti,bagzilarimiz 3 ogun yemeklerinden..ama ne oldu zamanla kendimize daha cok zaman ayiracak vakit bulduk cunku artik profesyonellestik..bir atasozumuz vardir Boynuz Kulagi Gecermis..bir gun GeNeRaL arkadasimiz hepimizi utandiracak..o gunu bekliyoruz kardes..
(*_*) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|