![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.yesillik.net
sitede yardım almak istediğiniz konuyu yardım başlığı altında yazıyorsunuz bir gün içinde konuyla ilgili makale sitede yayınlanıyor sizlere çok yardımcı olacağına inanıyorum. |
|
||||
|
Düşündük taşındık bukadar birikimizi özgün içerikli sağlam bir site yapmak ve hevesle gelen sorulara yardım etmek için kullnmak için can atıyoruz.
Sorunlarınıza cevap alıp alamayacağınız görmek için denemekten başka yapacağınız bir şey yok cevaplardan sonra her türlü eleştirinize açığız teşekkür ederim |
|
||||
|
Alıntı:
aynı zamanda her soruya cevap vermeye çalışılacak fakat bazı sorular vardır googlede tek aramayla bulunabilir bunlar dikkate alınmayacak.Ama sorunun cevabını alabilmesi için yol gösterilecek. Profesyonel cevap gerektiren sorular bir gün içinde makaleye dönüştürülüp sitede yayıınlanacak. Konu keskinzeka tarafından (2008-07-12 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
hmmm keskinzeka güzel bi siteymiş site tutar. güzel bi proje. bizlerde elimizden geleni yaparız site bayağı bi büyür inş. bizler yardım ederiz edebildiğimiz kadar. bilmediğimiz konulardada başkaları bize yardım eder
başarıların devamını dilerim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|