![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet arkadaşlar domain 2 yaşındadır site 6 aydır faal di fakat içeriğini beğenmediğim için ani bir kararla içerik yönünden değişikliğe gittim ve bununla birlikte tasarımı felanda değiştirdim, eski sitede joomla 1.0 vardı bunda 1.5 kullandım, seo ayarlamalarını vs yaptım şimdi dalgalanmanın geçmesini bekliyorum ve sizlerin değerli yorumlarını esirgememesini istiyorum. İyi veya kötü tüm siteyi adsense yerleşiminden domain adresine, tasarımdan, sitenin konusuna kadar yorumlarsanız sevinirim.
http://www.sevgilerimle.net / Kadının Dünyası http://www.gulbahcekoyu.org/ Doğduğüm köy için yaptığım site ( sitede pek bir içerik yok ama zamanla hemşerilerimin katkılarıyla doldurmayı düşünüyorum )
Bulmakicin.Com - Sevgilerimle.Net - Mp3indirin.com - Sanalhane.Com -Ardaturan.Net - Satılıktır İletişim PM Konu SargeT tarafından (2008-07-01 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
domain, tema ve adsense yerleşimi güzel benim gözüme batan tek nokta temada çok fazla siyah ton olmasıydı, aynı temada siyah tonlar biraz daha gri gibi tonlarla değiştirilirse çok daha güzel olur kanaatindeyim, kolaylık ve başarı dilerim.
|
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler, yeni bir konu açmadım görüntü kirliliği olmaması için ve bir site daha ekledim bu konunun içine, oda joomla ile yapılmış bir çalışmadır, Doğduğum yer olan Erzincan / Kemah Gülbahçe Köyü ( Sitemi ) derneğite ait sitedir,
| Stil | |
|
|