Alıntı:
Grafix´isimli üyeden Alıntı
hazır sistemlerle kurulmuş siteleri inceleme gereği bile duymuyorum malesef ,çünkü gına geldi artık
bu alemde artık tutulmak için kendi scriptinizi yazdırmalısınız,özgün olmalısınız.
domain hakkında yorum yapayım bari;
uzun ve kısaltmalardan oluşmuş bir domain,ingilizce bilen biri aklında tutabilir ya ingilizce bilmeyen biri?siteye tekrar girmekten ziyade girmek için uğraşmaz bile.
ikincisi ingilizce anlamlı alanadına TR içerik ekliyorsun,bu da bir eksi.
|
domainin sorunu şurdan kaynaklandı: ilk başta bu site ingilizce hazırlanmış ücretsiz script dağıtılan flash bir siteydi. ancak o şekilde pek tutulmayacağını gördüğüm için domaini değerlendirmek istedim phpbb3 kurdum. hazır sistemlerde yeni değilim ancak phpbb3 ü ilk defa kurdum, aslında denemek de istedim bir bakıma. özgünlük demişsin, bir örnek, sitedeki moneybookers bağış modülünü ben hazırladım, phpbbturkiye.net e de bakarsan bulabilirsin. temayla oynamadım çünkü tüm eklentileri onun üzerine kurdum ( bu nedenle elim kolum bağlı tema değişikliğine gitmem çok zor). Sitede kendim flash dersler anlatıyorum, bir süreliğine durdum, ondan önce içeriği biraz daha zenginleştirmek gerekecek ki biraz üyem olursa anlatacak birilerim olur. Şu an kendime ait ve sitede yayınlanmış (google da prolink diye ara download.chip.eu/tr de de çıkıyor) 2 farklı script var. Geliştirmeye de çalışıyorum elimden geldiğince. Ayrıca bir de flash portal projem var, o da şu an yapımda. Sitede özellikle yazılarımda alıntı yapmamaya çalıştım, arada 2-3 tane olabilir.
şimdi demişsiniz ki hazır sistem, şu an yazdığınız forumun da hazır sistem olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
yorumun için çok teşekkürler bu arada. olumsuz da olsa açıklayıcı yapman beni sevindirdi.