![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Not:Öncelikle çıkar sağlanmadığı belli bunu belirtim.ne herhangi bir reklam link vs nede bir ad var sitede.en altta da yazdım sıtenın..amacımız çıkar sağlamak değil..2.cisi imza kampanyasını yapmamızın sebebi birlik beraberligimizi gostermektı.Çünkü bazı olaylar çabuk unutuluyor.ayrıca siteyi başka bir arkadaşa devrettim o da eski yaptıgımız tasarımı bulup koyarsa daha guzel olacaktır.
selametle o zaman yenıden tanıtırm sıteyı. Konu cenkaraman tarafından (2008-06-08 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bizim milletimiz böyle işte.
![]() Bir şeye elini attımı cırkını çıkartmazsa olmaz! Ben oraya adımı soyadımı yazınca n'olacak? ____________________ Madem elinde bu kadar güzel bir domain var. Hakkını ver...
|
Arkadaşlar bu olayı neden bu kadar büyüttünüz anlamadım? Adam askerlerimiz için bir site açmış. Sonucunda bir netice olacak mı? Hayır. Ama kamuoyunu bu yönde biraz daha ilgi gösterttirmek için açılmış olabilir.. (en azından internet ortamında) Hem bir yararı olur olmaz o ayrı bir mesele ama 30 ytl verip askerlerimiz için imza toplanmak çatısı altında bir site açmak bence güzel bir düşünce. Bence bu kadar üstüne gitmeyin. Hergün msn mize onlarca mail geliyor, onlar gibi düşünün... cenkahraman kardeşim seni de bu düşüncenden dolayı tebrik ederim...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|