![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
![]() @bilgi arkadaşımızda konuyu tersten okumuş sanırım ben para ile ilgili hiç bir şeyden bahsetmedim. Yani para menzusuna girsem zaten bu konu hiç bitmez. Siz bir kiliseye dönüşmüş müzeden bahsediyorsunuz adamlar neredeyse mekke'nin içinde satış yapcak tepesine gökdelen dikicek. Mekke'nin etrafının gökdelenle dolmasımı daha önemli bir müzenin cami olmasımı. Araplar camileri yıkıp koca koca oteller dikiyor onlar için neden imza toplamıyosunuz. Edit ... Alt bölüm eklendi... Elhamdülillah biz de müslümanız 4 sene kuran kursuna gittik yeri geldiğinde ezan okuyup bizde müezzinlik yaptık.
PR2 Dizin Konu Ozcan tarafından (2008-06-05 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Gerçek bir müslümanlık örneği sergilemek istiyenler yerine laf olsun diye gündem yaratmaya çalışanlara laf anlatmaya çalışma boş ver boşa kürek çekmek olur
|
Alıntı:
aslında yazılacak o kadar çok şey var ki en iyisi daha fazla uzatmamak yoksa buna ne benim ömrüm yeter nede forum sayfaları. Son.
|
Mesajınızı yazrken başkalarının inanclarına saygı göstererek yazın.
İlk önce şunu söyleyeyim Ayasofya Camii olur veya olmaz fark etmez.Sonuçda bir Camii diğerinden daha değerli değildir.Hepsi değerlidir. --İsteyen ateyist olsun,isteyen hristiyan olsun, isteyen müslüman olsun hepsi birbirinin inanç ve düşüncelerine saygı gösterdiği sürece benim kardeşimdir.Herkes birbirlerinin inançlarına saygı duymak zorunda. Şunu da söylemeden edemeyeceğim: Türkiye deki bazı insanlar Aleviliği saptırmaktadır.Alevilerinde kendi Camii leri olup namaz kılmaktadır.Sünniler ve Aleviler aynıdır .İkisinin birbirinden bir farkı yoktur her ikiside müslümandır. Türkiye de ben Aleviyim deyip Ateyist olan o kadar çok kişi varki.Hemen hemen %60-70 .Ateyistseniz ateyistim diyin başkalarının inançlarını saptırmayın.Ben bir müslümana gösterdiğim davranışın aynısını bir ateiste de gösteririm.Kesinlikle müslüman , ateist , hristiyan diye ayırmıyorum.Lütfen bu yazanları bazı arkadaşlar okuyup aklını başına toplasın.Başka bir kimlikte olup Aleviyim demesin...
İyinet MSN Webmaster Grup Oluşturuyoruz : mgroup99257@hotmail.com Ekleyin. Konu mavikaplan tarafından (2008-06-05 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Arkadaşım tebrik ederim ,imzaladım,onayladım ve destekliyorum...
Ha bu arada yorumların büyük bir kısmını okudum ve inanılmaz üzüldüm(Türk gençliği adına ) şunlarıda yazmadan geçemeyeceğim; Destekleyenler olarak bizler İstanbuldaki tüm kliseler yıkılsın,boşaltılsın cami yapılsın demiyoruz ki elbette inanç özgürlüğü olmalı aksini düşünmek zaten bize (biz=fatihin torunları )yakışmaz..Ama ayasofya başka .Madem hristiyan aleminde Ayasofya İstanbulun simgesi e İstanbul da çok şükür ki bizim ..Bizim olduğunu ispatlamanın ve bu ildeki herşeye hakim olduğumuzu kanıtlamanın göstergesidir ki ümidlerini kesip mağlubiyetlerine razı olsunlar diye.Eğer öyle olmasaydı Fatih fetihten sonra ilk namazını kılmak için Ayasofyayı seçmezdi..Bu bir mesajdır (anlayana!) Ama yok yok Fatih Sultan Mehmet in Ayasofyada namaz kıldığı koca bir yalan değil mi? tıpkı vasiyeti gibi......tıpkı bir mucize eseri klisenin yönünün kıbleye döndürülmesi gibi!! Onlar bizim camilerimizi yıksalar klise yapsalar hoşunuza gidermiydi demiş bazı arkadaşlarımız ...El cevap! _Dünyadan haberiniz yok ! |
|
||||
|
Alıntı:
bir kiliseyi cami yapana kadar varolan camilerden insanları nasıl kaçırtmayız diye sormak gerek. bir kilisenin pasif olarak kalması, camiye dönmemesi; camilere giden insan sayısının gitgide azalmasından daha kötü birşey değil ..
| düncami bugünmüze |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|