Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #41 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 20:49
mailce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
mailce is an unknown quantity at this point

kesinlikle açılması gerek böyle bir eseriin ve muhteşem bir yer yaa allah yardımcımızdır bizistersek yapamıcamız şey yok bide arkadaşlar müslüman bir ülkede yaşıyoruz ne kadar çok camimiz olursa o kadar iyi degilmi cmylmz arkadaşım zırvalama derken biraz abes olmuş bence saygı duyulması gereken bi davranış en azından adam gidipte gereksiz bi iş yapmamış ki ...

#42 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 21:04
Shy Guy

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/5
Ozcan will become famous soon enough

Alıntı:
mailce´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle açılması gerek böyle bir eseriin ve muhteşem bir yer yaa allah yardımcımızdır bizistersek yapamıcamız şey yok bide arkadaşlar müslüman bir ülkede yaşıyoruz ne kadar çok camimiz olursa o kadar iyi degilmi cmylmz arkadaşım zırvalama derken biraz abes olmuş bence saygı duyulması gereken bi davranış en azından adam gidipte gereksiz bi iş yapmamış ki ...
Bende demiştim ki Türkiye de o kadar çok cami olmamasına rağmen (size göre) o kadar az camiyi bile dolduracak insan yok. Ayasofya ile uğraşcağınıza mahallesinde köyünde bir sürü camisi olmayan yer var onlar için bağış toplayın yada başka bi iş yapın zaten konuyu açan arkadaşında forumunda dinle bağdaşmayan bir sürü konu var. Reklam kokan hareketler bunlar

@bilgi arkadaşımızda konuyu tersten okumuş sanırım ben para ile ilgili hiç bir şeyden bahsetmedim.

Yani para menzusuna girsem zaten bu konu hiç bitmez. Siz bir kiliseye dönüşmüş müzeden bahsediyorsunuz adamlar neredeyse mekke'nin içinde satış yapcak tepesine gökdelen dikicek. Mekke'nin etrafının gökdelenle dolmasımı daha önemli bir müzenin cami olmasımı. Araplar camileri yıkıp koca koca oteller dikiyor onlar için neden imza toplamıyosunuz.

Edit ... Alt bölüm eklendi...

Elhamdülillah biz de müslümanız 4 sene kuran kursuna gittik yeri geldiğinde ezan okuyup bizde müezzinlik yaptık.

Konu Ozcan tarafından (2008-06-05 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..

#43 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 21:10
siirvehikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/3
siirvehikaye is on a distinguished road

Ayasofya nın sıradan mahalle arasındaki camiyle bir tutanlara laf anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. Boşa kürek sallamaktan başka bir şey değil yaptığınız.

#44 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 21:13
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

Alıntı:
Ozcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende demiştim ki Türkiye de o kadar çok cami olmamasına rağmen (size göre) o kadar az camiyi bile dolduracak insan yok. Ayasofya ile uğraşcağınıza mahallesinde köyünde bir sürü camisi olmayan yer var onlar için bağış toplayın yada başka bi iş yapın zaten konuyu açan arkadaşında forumunda dinle bağdaşmayan bir sürü konu var. Reklam kokan hareketler bunlar

@bilgi arkadaşımızda konuyu tersten okumuş sanırım ben para ile ilgili hiç bir şeyden bahsetmedim.

Yani para menzusuna girsem zaten bu konu hiç bitmez. Siz bir kiliseye dönüşmüş müzeden bahsediyorsunuz adamlar neredeyse mekke'nin içinde satış yapcak tepesine gökdelen dikicek. Mekke'nin etrafının gökdelenle dolmasımı daha önemli bir müzenin cami olmasımı. Araplar camileri yıkıp koca koca oteller dikiyor onlar için neden imza toplamıyosunuz.

Edit ... Alt bölüm eklendi...

Elhamdülillah biz de müslümanız 4 sene kuran kursuna gittik yeri geldiğinde ezan okuyup bizde müezzinlik yaptık.

Gerçek bir müslümanlık örneği sergilemek istiyenler yerine laf olsun diye gündem yaratmaya çalışanlara laf anlatmaya çalışma boş ver boşa kürek çekmek olur

#45 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 21:17
Shy Guy

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/5
Ozcan will become famous soon enough

Alıntı:
mathiaxbars´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçek bir müslümanlık örneği sergilemek istiyenler yerine laf olsun diye gündem yaratmaya çalışanlara laf anlatmaya çalışma boş ver boşa kürek çekmek olur
hocam doğru diyosun aslında yazılacak o kadar çok şey var ki en iyisi daha fazla uzatmamak yoksa buna ne benim ömrüm yeter nede forum sayfaları. Son.

#46 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 23:14
mavikaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
mavikaplan is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SS9´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gereksiz onca camimiz varken.
Mesajınızı yazrken başkalarının inanclarına saygı göstererek yazın.

İlk önce şunu söyleyeyim Ayasofya Camii olur veya olmaz fark etmez.Sonuçda bir Camii diğerinden daha değerli değildir.Hepsi değerlidir.

--İsteyen ateyist olsun,isteyen hristiyan olsun, isteyen müslüman olsun hepsi birbirinin inanç ve düşüncelerine saygı gösterdiği sürece benim kardeşimdir.Herkes birbirlerinin inançlarına saygı duymak zorunda.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim: Türkiye deki bazı insanlar Aleviliği saptırmaktadır.Alevilerinde kendi Camii leri olup namaz kılmaktadır.Sünniler ve Aleviler aynıdır .İkisinin birbirinden bir farkı yoktur her ikiside müslümandır.

Türkiye de ben Aleviyim deyip Ateyist olan o kadar çok kişi varki.Hemen hemen %60-70 .Ateyistseniz ateyistim diyin başkalarının inançlarını saptırmayın.Ben bir müslümana gösterdiğim davranışın aynısını bir ateiste de gösteririm.Kesinlikle müslüman , ateist , hristiyan diye ayırmıyorum.Lütfen bu yazanları bazı arkadaşlar okuyup aklını başına toplasın.Başka bir kimlikte olup Aleviyim demesin...

Konu mavikaplan tarafından (2008-06-05 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir..

#47 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 23:26
Junior Member

Daylight_ is an unknown quantity at this point

Arkadaşım tebrik ederim ,imzaladım,onayladım ve destekliyorum...
Ha bu arada yorumların büyük bir kısmını okudum ve inanılmaz üzüldüm(Türk gençliği adına ) şunlarıda yazmadan geçemeyeceğim;
Destekleyenler olarak bizler İstanbuldaki tüm kliseler yıkılsın,boşaltılsın cami yapılsın demiyoruz ki elbette inanç özgürlüğü olmalı aksini düşünmek zaten bize (biz=fatihin torunları )yakışmaz..Ama ayasofya başka .Madem hristiyan aleminde Ayasofya İstanbulun simgesi e İstanbul da çok şükür ki bizim ..Bizim olduğunu ispatlamanın ve bu ildeki herşeye hakim olduğumuzu kanıtlamanın göstergesidir ki ümidlerini kesip mağlubiyetlerine razı olsunlar diye.Eğer öyle olmasaydı Fatih fetihten sonra ilk namazını kılmak için Ayasofyayı seçmezdi..Bu bir mesajdır (anlayana!)
Ama yok yok Fatih Sultan Mehmet in Ayasofyada namaz kıldığı koca bir yalan değil mi? tıpkı vasiyeti gibi......tıpkı bir mucize eseri klisenin yönünün kıbleye döndürülmesi gibi!!

Onlar bizim camilerimizi yıksalar klise yapsalar hoşunuza gidermiydi demiş bazı arkadaşlarımız ...El cevap!
_Dünyadan haberiniz yok !

#48 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-06, 00:11
Support - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Support is an unknown quantity at this point

Allah Razi Olsun Destek veren kardeslerden ..

#49 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-06, 00:23
sempaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/3
sempaty has a spectacular aura aboutsempaty has a spectacular aura about

Alıntı:
Daylight_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlar bizim camilerimizi yıksalar klise yapsalar hoşunuza gidermiydi demiş bazı arkadaşlarımız ...El cevap!
_Dünyadan haberiniz yok !
öyle diyenler böyle birşey olmuyor demiyor. hoşunuza gidip gitmediğini soruyor. kıssasa kıssas mı. herkes birbirinin dinine taş atsın o zaman bundan sonra. e nerde kaldı dinimizin hoşgörüsü, barışı?

bir kiliseyi cami yapana kadar varolan camilerden insanları nasıl kaçırtmayız diye sormak gerek. bir kilisenin pasif olarak kalması, camiye dönmemesi; camilere giden insan sayısının gitgide azalmasından daha kötü birşey değil ..

#50 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-06, 00:26
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 9
eTicaret: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Bugünün mantığı yerine, 555 sene önceye dair anlatılan hikayeler ile hareket edildiği için güzel dinimiz bu konumda zaten.

Konu Kapatılmıştır

Tags
düncami bugünmüze

Seçenekler
Stil