Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 11:48
mirckeyfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
mirckeyfi is an unknown quantity at this point

bakican isine şeker kardeşim, tek derdim bu. senin ne kadar derdin varsa ordaki kuyu ya taş at.

#32 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 11:58
TuRKuaZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
TuRKuaZz is on a distinguished road

Böyle giderseniz derdinizi yaşayacak bir yeriniz bile kalmayacak.

#33 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 12:04
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

Alıntı:
mirckeyfi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bakican isine şeker kardeşim, tek derdim bu. senin ne kadar derdin varsa ordaki kuyu ya taş at.
tek derdinin bu olduğu açık sadece bu konuya mesaj yazmak için gelmende başka bir güzellik olsa gerek

#34 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 12:24
Support - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
Support is an unknown quantity at this point

Ayasofyaya gidenleriniz varsa bilir fatih sultan mehmedin namaz kildirmak icin imam oldugunda durdugu yerin kibleye yonelik olamdigi ve HİZİR (A.S) sutunlardan birisine parmagini sokarak ayasofyamizi kible yonune cevirdigi bilinir ve rivayet edilir.. sutunlardan birinde duruyor zaten o parmak cukuru.. bu kadar mukakkes bir mekanin tekrar ibadete acilmasinda bir sakinca gorulmesi hatta olayin farkli mecralara cekilmeye calişmasini anlamakta gucluk cekiyorum..
hakkimizda hayirlisi insallah

#35 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 12:33
TnT TnT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
TnT is an unknown quantity at this point

arkadaşlar.. ülkemizde camimi yok ayasofya ile sultan ahmet camimiz karşı karşıya duruyor bu ülkemizin bir zenginliğidir..heryerde bu tür yerlere rastlayamazsınız bu zengiliği kaybederiz eğer orayıda cami yaparak..Eğer biz burayı cami yaparsak israil gelir filistindeki kardeşlerimizin ibadet ettiği camileri yıkar önemli olan bu yerlerin bizim elimizde bulunmasıdır .

#36 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 12:43
Shy Guy

Blog Entries: 1
eTicaret: %100/5
Ozcan will become famous soon enough

Alıntı:
Support´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayasofyaya gidenleriniz varsa bilir fatih sultan mehmedin namaz kildirmak icin imam oldugunda durdugu yerin kibleye yonelik olamdigi ve HİZİR (A.S) sutunlardan birisine parmagini sokarak ayasofyamizi kible yonune cevirdigi bilinir ve rivayet edilir.. sutunlardan birinde duruyor zaten o parmak cukuru.. bu kadar mukakkes bir mekanin tekrar ibadete acilmasinda bir sakinca gorulmesi hatta olayin farkli mecralara cekilmeye calişmasini anlamakta gucluk cekiyorum..
hakkimizda hayirlisi insallah
Arkadaş kaç vakit namazını cami de kılıyorsun ?
Cumaların haricinde yorum yazanların arasında camiye gidip vakit namazlarını kılan varmı ?
5-10 tane büyük cami haricinde 5 vakit namazındada 2 saftan fazla olan bir cami gördünüz mü ?
Polemik için konu açmayın gidip ibadet edin . Sonuçta bu işe karar verecek olan merciler belli Türkiye'de dini kullanarak insanların kafalarını karıştırıp spekülasyon yaratmazsanız sevinirim.

Not : Bende 5 vakit kılmıyorum ama abim her namazı gidip cami de kılıyor ve ara sıra bu gün 2 saf olduk gibi yorumlarını bizimle paylaşıyor.

#37 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 14:28
bilgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seğmenler Parkında Olmak

Tecrübe Puanı: 5
bilgi will become famous soon enoughbilgi will become famous soon enough

Alıntı:
Ozcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş kaç vakit namazını cami de kılıyorsun ?
Cumaların haricinde yorum yazanların arasında camiye gidip vakit namazlarını kılan varmı ?
5-10 tane büyük cami haricinde 5 vakit namazındada 2 saftan fazla olan bir cami gördünüz mü ?
Polemik için konu açmayın gidip ibadet edin . Sonuçta bu işe karar verecek olan merciler belli Türkiye'de dini kullanarak insanların kafalarını karıştırıp spekülasyon yaratmazsanız sevinirim.

Not : Bende 5 vakit kılmıyorum ama abim her namazı gidip cami de kılıyor ve ara sıra bu gün 2 saf olduk gibi yorumlarını bizimle paylaşıyor.
Kimseyi yargılayamazsın bu konuda!
Elhamdülillah müslümanız ve farz olan 5vakit namaz kılmaktır!
2 Safmış, 1 safmış ne farkeder. Camii, müslüman olan bizlerin toplanma yeri.

Şükürler olsun ki Türküz ve Türkiye'deyiz ve İstiklal Marşımızda şöyle bir kıta var: "Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli,
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
"
Kilise çanları ile ilgili birşey yok ve 500 senelik cami (kilise olarak yapılmış olsada artık Ayasofya Camisidir) tekrar ibadete açılıp cami olabilir.

Kiliselerde hafta bir kez toplanır, camilerde haftada 35 kez.
Kiliselere ayakkabıyla girip, gaz çıkara çıkara oturabilir, yanındakiyle ibadet esnasında konuşabilirsin ama camiide imamdan başkasının sesi çıkmaz ve abdestli olmalısın.

Müze olarak bize faydası senelik bir yıl içinde toplam 16 milyon YTL gelir, camii olursa oraya gelen cemaatten para toplanacak.Bu yönle bakın ve kendinizi haklı görün. Herşey para değil mi?

Ehh... Çok para getiriyor, oldu olacak İstanbul'a Rio Karnavalı benzeri bişey yapalım, ne de olsa her türlü 2 saftan fazla kişi katılır.

#38 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 14:39
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

Alıntı:
bilgi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimseyi yargılayamazsın bu konuda!
Elhamdülillah müslümanız ve farz olan 5vakit namaz kılmaktır!
2 Safmış, 1 safmış ne farkeder. Camii, müslüman olan bizlerin toplanma yeri.

Şükürler olsun ki Türküz ve Türkiye'deyiz ve İstiklal Marşımızda şöyle bir kıta var: "Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli,
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
"
Kilise çanları ile ilgili birşey yok ve 500 senelik cami (kilise olarak yapılmış olsada artık Ayasofya Camisidir) tekrar ibadete açılıp cami olabilir.

Kiliselerde hafta bir kez toplanır, camilerde haftada 35 kez.
Kiliselere ayakkabıyla girip, gaz çıkara çıkara oturabilir, yanındakiyle ibadet esnasında konuşabilirsin ama camiide imamdan başkasının sesi çıkmaz ve abdestli olmalısın.

Müze olarak bize faydası senelik bir yıl içinde toplam 16 milyon YTL gelir, camii olursa oraya gelen cemaatten para toplanacak.Bu yönle bakın ve kendinizi haklı görün. Herşey para değil mi?

Ehh... Çok para getiriyor, oldu olacak İstanbul'a Rio Karnavalı benzeri bişey yapalım, ne de olsa her türlü 2 saftan fazla kişi katılır.

İşte akıl etmeniz gereken nokta orda başlıyor. O neden müze , insanlar neden orayı gezmeye geliyor , neden korunmalı.

1 safmış 2 safmış farketmez diyen biri müzenin cami olmasını istiyor. Peki ben soruyorum hangi camide namazını kıldığın farkedermi sence.

Orasını bir kilise değil kültürel bir miras, geçmişteki insanların bıraktığı bi yapı olarak görmeniz gerekir. Eh göremeyenlere saçma saçma iş yapmak isteyenlere başka sözüm yok (neymiş camide para toplancakmış pehh)

#39 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 15:16
yagmayok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ödüllü Roman Kahramanı

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/5
yagmayok has a spectacular aura aboutyagmayok has a spectacular aura about

Alıntı:
mirckeyfi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
girdim imzaladim arkadaşim, alakasiz yorum yapanlar Sultan Ahmet camiine girip namaz kilmayan kişiler herhalde. eğerki kilsalardi yaşarlardi o duyguyu kaçtane mezhepten insanlarin bi arada namaz kilişlarindaki o haz'i. sen bildiğin yolda yapilan yorumlara kulağini kapa ve devam et. yolunda başarilar.
Kusra bakmayın ama bu yaklaşımınızı şiddetle kınadığımı belirtmek isterim.

Sebebi çok açık !

#40 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 15:33
TuRKuaZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

TuRKuaZz is on a distinguished road

Şu an için Ayasofya'yı ibadete açmak her iki kesiminde ekmeğine yağ sürmekten başka birşey değil.

Konu Kapatılmıştır

Tags
düncami bugünmüze

Seçenekler
Stil