![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
konu ile biraz bağımsız ve siyasete giriyor olabilir ama , atatürk'ün bıraktığı herhangi bir mirası koruyabildiğimize inanıyormusun ?
|
|
||||
|
Ayasofya bize aittir, istediğimizi yapabilmeliyiz!
Dünya kültür mirasıymış, yok şuymuş, buymuş, kimsenin umrunda olmamalı. Yapılsın bir prototipi, konsun topkapı müzesine, yeter de artar bile. Yıllarca bize ait olan tüm tarihi varlıkları çalan kim? Koskoca kültür miraslarımızı taş taş, parça parça söküp, kendi ülkelerinde birleştirdiler. Şahsi görüşümdür; herhangi bir kültür mirasının ülkemde yokolup gitmesi, çalınmasından kat kat iyidir. Sular altında kalsın, üstüne ev, metro yapılsın ama çalınmasın. Ve Ayasofya; Ayasofya'nın varlığı gavur dünyasında (sadece hristiyan değil), İstanbul'un konstantinepolis olabilmesi yönünde bir umut ışığı ve bu ışıkları ebediyete kadar söndürülmelidir. Türk ve Müslüman olanın, hem Türk hem Müslüman olandan başka dostu yoktur (hatta gavurların sayesinde, birbirimizin ayrıca kuyusunu kazıyoruz ya, neyse). Konu bilgi tarafından (2008-06-05 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Türk-Müslüman şartı |
|
||||
|
<Bilgi'nin söylediklerini yanlış anlamışım, mesajı siliyorum.
>Bu arada olayı Atatürk veya siyasi boyuta indirgersek, yine ortam gerilecek, o yüzden bundan kaçınalım eğer karşılıklı görüş alışverişi yapmak istiyorsak. Yoksa yine kapanan mesajlardan biri olacak.
peace love union respect Konu Angelo tarafından (2008-06-05 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
girdim imzaladim arkadaşim, alakasiz yorum yapanlar Sultan Ahmet camiine girip namaz kilmayan kişiler herhalde. eğerki kilsalardi yaşarlardi o duyguyu kaçtane mezhepten insanlarin bi arada namaz kilişlarindaki o haz'i. sen bildiğin yolda yapilan yorumlara kulağini kapa ve devam et. yolunda başarilar.
|
![]() |
| Tags |
| düncami bugünmüze |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|