Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 00:50
Support - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Support is an unknown quantity at this point

Alıntı:
CMYLMZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle bir yazının SADECE bazı ideolojilerin zırvalaması olarak görüyorum.
bu tür zırvalıklara alet olmamanızı dilerim.

Bu arada atatürkün bıraktığı miraslar için de site açmayı düşünüyormusun ?
acarim tabiki neden acmiyayim
Ataturkun miraslarindan birtanesinin heba oldugunu gorsem yaparim.
peki sen yapabilirmisin hem Ulu Onder Ataturk icin hemde atalarimizin miraslarinin heba oldugunu gordugunde kampanya

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 00:51
Junior Member

Alıntı:
Miller´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fatih Sultan Mehmet'in böyle bir vasiyeti olduğuna inanmıyorum. Bu çok ağır bir itham. Bunu ıspatlayabilir misiniz? Orada kimin kastedildiğinin farkında mısınız siz?

Bu saatten sonra pişmiş aşa su katıp orayı yeniden cami yapacaksak yahudiler'in de süleyman mabedini yeniden inşa etmelerine ses çıkarmamamız lazım. Siz mescid-i aksa'nın yıkılıp yerine süleyman mabedi'nin yapılmasına izin verir miydiniz?
inanmiyorsunuz bunu ispatlamami istemissiniz en altta yazinin kaynaklarini goremediniz mi ?

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 01:01
cakirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılı ııl ıııı llııllıııııı

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
cakirx will become famous soon enoughcakirx will become famous soon enough

Alıntı:
Support´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en altta yazinin kaynaklarini goremediniz mi ?
Gazete yazısı ne zamandar beri tarihi bir begle ??

Bak sana Fatih Sultan Mehmed'in bir fermanını göstereyim.

Alıntı:
Fatih Sultan Mehmed Hanın Fermanı (günlük)

MURAT HAN'IN OĞLU, MEHMET DAİMÎ MUZAFFER! 28 MAYIS 1463 MILODRAZ DÜNYA FATİHİ, HAŞMETLİ VE ULU SULTAN'IN İMZALI VE PARLAYAN MÜHÜRLÜ FERMANI AŞAĞIDADIR.

BEN FATİH SULTAN HAN, BÜTÜN DÜNYAYA İLÂN EDİYORUM Kİ; KENDİLERİNE BU PADİŞAH FERMANI VERİLEN BOSNALI FRANSİSKENLER HİMÂYEM ALTINDADIR VE EMREDİYORUM: HİÇ KİMSE NE BU ADI GEÇEN İNSANLARI NE DE ONLARIN KİLİSELERİNİ RAHATSIZ ETMESİN VE ZARAR VERMESİN. İMPARATORLUĞUMDA HUZUR İÇERİSİNDE YAŞASINLAR VE BU GÖÇMEN DURUMUNA DÜŞEN İNSANLAR ÖZGÜR VE GÜVENLİK İÇERİSİNDE YAŞASINLAR. İMPARATORLUĞUMDAKİ TÜM MEMLEKETLERE DÖNÜP KORKUSUZCA KENDİ MANASTIRLARINA YERLEŞSİNLER. NE PADİŞAHLIK EŞRÂFINDAN, NE VEZİRLERDEN VEYA MEMURLARDAN, NE HİZMETKÂRLARIMDAN, NE DE İMPARATORLUK VATANDAŞLARINDAN HİÇ KİMSE BU İNSANLARIN ONURUNU KIRMAYACAK VE ONLARA ZARAR VERMEYECEKTİR. HİÇ KİMSE BU İNSANLARIN HAYATLARINA, MALLARINA VE KİLİSELERİNE SALDIRMASIN, HOR GÖRMESİN VEYA TEHLİKEYE ATMASIN. HATTA BU İNSANLAR BAŞKA ÜLKELERDEN DEVLETİME BİRİSİNİ GETİRİRSE ONLAR DA AYNI HAKLARA SAHİPTİR. BU PADİŞAH FERMANINI İLÂN EDEREK BURADA, YERLERİN, GÖKLERİN YARATICISI VE EFENDİSİ ALLAH, ALLAH'IN ELÇİSİ AZİZ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED VE 124 BİN PEYGAMBER İLE KUŞANDIĞIM KILIÇ ADINA YEMİN EDİYORUM Kİ; EMRİME UYARAK BANA SADIK KALDIKLARI SÜRECE TEBAAMDAN HİÇ KİMSE BU FERMANDA YAZILANLARIN AKSİNİ YAPMAYACAKTIR.

Başka dinden, ırktan olanlara özgürlük ve hoşgörü sağlayan bu ferman, Fatih Sultan MEHMET'in Bosna-Hersek'i fethinden sonra 28 Mayıs 1463 tarihinden Milodraz'da yazdırılmıştır. Aslı Bosna-Hersek Fojnica şehrinde Fransisken Katolik Kilisesi'ndedir. Ferman, yeni ortaya çıkarılmış olup, Kültür Bakanlığı'nca Osmanlı Devleti'nin Kuruluşunun 700. Yıldönümü nedeniyle yayımlanmıştır. Tarihte bilinen insan hakları hareketlerinden en eskisi; Fransız İhtilâli'nden 326, 1948 Uluslararası İnsan Hakları Bildirgesinden 485 ve Amerika'nın keşfinden 29 yıl önce uygulamaya konmuştur.

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 01:04
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

evet biz fethettik biz camiye çevirdik. ama unutmayınki bir dinin kutsal merkezini, hristiyan alemi için tarihsel olarak bakıldığında döneminde yapılan en büyük kilisedir. bu gün avrupada camiilerimiz nasılki kiliseye çevrilip ibadete açılmıyorsa bizimde böyle bir şey yapmaya hakkımız yok.

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 01:20
Junior Member

Gazete yazısı ne zamandar beri tarihi bir begle ??

Gazetenin gosterdigi belgelere bakin diyanetten yani devletten ne zamandir devlet tarihi dayanagi olmayan belgeleri tarihe dayandiriyor ?

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 01:21
bybart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 2
bybart is on a distinguished road

Alıntı:
tr.st´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet biz fethettik biz camiye çevirdik. ama unutmayınki bir dinin kutsal merkezini, hristiyan alemi için tarihsel olarak bakıldığında döneminde yapılan en büyük kilisedir. bu gün avrupada camiilerimiz nasılki kiliseye çevrilip ibadete açılmıyorsa bizimde böyle bir şey yapmaya hakkımız yok.
%100 katılmaktayım..

Osmanlı İmparatorluğu o zamanlar şeriat ile yönetilmekteydi. Ayasofya hristiyanların sadece ibadet için kullandığı bir kilise değil 900 sene sosyal ve askeri manada merkez haline gelmiş bir semboldü. Osmanlı nın bir politikası da aldığı topraklardaki insanların kültürel yapısı ve dini üzerine olmuştur. Müslümanlarla aynı haklara sahip olmuşlardır. Dolayısıyla diğer kiliselere dokunulmamış sadece sembol olan Ayasofya değişikliğe uğramıştır.

Konu bybart tarafından (2008-06-05 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir..

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 01:53
Junior Member

tek tek her elestiriye ii veya kotu yonde cevap yazmayi planliyordum ama bekleyecem bakalim daha degisik fikirler elestiriler gelecek mi..
saygilar

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 02:36
annudora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 3
annudora is on a distinguished road

Destek verilecek birşey ama siyasi alanda bi çalışma yoksa bu imzaların bi anlamı olurmu emin değilim - Bizim tarihi eserlerimizi Türk adı geçen kalıntıları yıkanların hatta bunların dibine tuvalet yaptıranların kiliselerini CAMİyi bozupta meydana çıkarmak ve Müze yapmak ancak bizim aklımıza yakışır...

Konu annudora tarafından (2008-06-05 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir..

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 03:13
antiTRust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/7
antiTRust is on a distinguished road

ayasoyfa şuanda müze olarak berbat durumda çok pis kullanılıyor çok gittim, cami olduğu zamanlar daha temiz ve muazzamdı, sırf bunun için yani ayasofya'nın veya hagia sofia deyin ne derseniz deyin sırf bu temiz ve korunaklı olması için bile cami yapmalılar kanısındayım ki işin inanç boyutu da cabası, bazıları demiş ama çok öyle camimiz yıkıldı kilise yapıldı v.s. haa biz de yıkıp yapalım demiyoruz ama bu bir savaştı uğrunda şehitler verildi ve kazanıldı Fatih fethetti istanbul oldu neden cami olarak kalmasın? bazı arkadaşların mantığıyla o zaman çıkalım istanbul'dan romalılara hakaret olmasın bizans şehri olarak kalsın madem tarihi değere önem veriyoruz!

"camilerimizi yıkıyorlar kilise yapıyorlar uyuyorsunuz bazılarınız" lafımı işkembeden atmıyorum işte link buyrun alttan okuyun
http://www.cyber-warrior.org/FORUM/d...agePosition=26

Konu antiTRust tarafından (2008-06-05 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir..

#20 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-06-05, 04:33
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Söylediğin gibi birşey varsa dahi, dini, Peygamberden daha iyi savunabilecek ilahi boyuta hiç bir zaman ulaşamayacağımızı düşünüyorum.

"Sağ yanağınıza vurana sol yanağınızı gösteriniz"

Sağ yanağınıza vuranın gidip kafasını gözünü dağıtınız gibi bir anlayış yok mesela bizde. Temiz ve muntazam tutulmaması tam tamına Türkiye devletinin uluslararası ve kültürel ayıbıdır. Bunun savunmasını, o zaman cami yapalım temiz olur diyerek yapmak hiçbir mantığa sığmaz bana kalırsa. Tabi benim düşüncem

Konu Kapatılmıştır

Tags
düncami bugünmüze

Seçenekler
Stil