![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
benim anlamadığım bir şey var
neden islam içerikli sitelere reklam konunca herkes kaldırmalısın gibi bir düşünceye giriyor? İslami sitede neden reklam olmasın. İslam ticaret yapmayın para kazanmayın demiyorki. Forumda daha öncede açılan bazı konularda herkes ağızbirliği yapmış gibi islammi içerikli sitede reklam olamsın diyor. Ne kadar yanlış bir düşünce. Tabi şunuda atlamamak lazım. Yukarda ki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi bazı misyonerlerin bu tip siteleri kendi propagandaları için kullanmasına izin vermemek lazım. Alınacak reklamlara çok dikkat edilmeli. Çünkü islami içerikli bir site bir oyun video sitesi değilki insanlar eğlenmek yada vakit geçirmek için gelsin. En azından islamiyete ters düşecek içerikli reklamalr olmamalı. Benimde yakında açacağım islami içerikli sitem olacak ve bende reklam alacağım
|
Alıntı:
|
|
||||
|
adtechin PPA ları var bedava telefon melodi gibi onlarda görsellik olarak sakınca yok onları kullan bence.
konu dışı : lütfen şu Türkçe'ye dikkat edelim. saten diye bir şey yok zaten yazılır.
|
Alıntı:
Yanlış anlamışsın kimseye kızdığım yok görünen köy klavuz istemez derken kast ettiğim yani sen bu reklamları koyduğun sürece sitenin amacı ile çelişen reklamlar mutlaka çıkacaktır sitende ben bunu anlatmaya çalışıyorum yani ben yapmıyorum ki otomatik çıkıyor bahane olamaz Düşünsene sitene bi dini bilgiye ulaşmak için giren bi ziyaretçi kızın eteğini kaldır bilmem ne kazan reklamları ile karşılaşçak. Dini içerikli siteye reklam alma konusu: tabiki reklam alınır ama gidipte her türlü reklamın olduğu bir reklam yayıncısından reklam alınmaz anlaşırsın kendi amacına uygun bir siteyle koyarsın onun reklamını biter.
|
@ ...::LorD::...,
Bedava telefon melodi reklamların kullanacağıma hiç kullanmam daha iyi . Saten adtech'i kaldırdım. Bir kaç gündür bende düşünüyordum zaten nasip bugüneymiş. Ayrıca uyardığın için teşekkürler ![]() @ sonsuzhost, Anladım.. Kaldırdım 10 dk önce.. Şu an reklampaneli ve adkazanc var.. İkisinde de sakıncalı birşey göremedim. Hem görsel yok, hem melodi sms yok.. Konu dışı olacak ama Türk adsense alternatifleri çok ama uzun süreli mi olacak bakalım..
|
|
||||
|
Arkadasim..
Benim fikrim sitenin forum olmamasindan yana.Keske portal seklinde olsaydi.Sanki bana o sekilde daha guzel olurdu gibime geliyor.Ne bilim portalda soru sor kosesi gibi bisi olabilirdi sorusu olan oradan sorabilirdi.
| Stil | |
|
|