Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-27, 14:26
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
MoBiL is an unknown quantity at this point
Standart Kişisel Blog

Malum forumların devri kapandı..Yani genel forumların devri bende epeyce forumlarla uğraştım kendi sitelerim haricinde yöneticilik yaptıgım siteler olsun epeyce uğraştım ama gördümki boş iş farklı projeler yaratmaya çalıştım cep forum sitesi kurdum ayrı olarak cok farklı olmasada genede lazım alternatif son olarakta kişisel sayfa kurdum

Kişisel Blog uLtraLi

yorumlar değerlidir her zaman wp ilk kez kullanıyorum onun için yanlışlıklar olabilir

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-27, 16:50
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Yayında

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
gokhans19 will become famous soon enough

"Muro yazısı benim.Alıntı yapınca kaynak belirtin" demişsin ama blogundaki diğer yazılar başka bloglardan ve forumlardan alınmış.Nedense benim yazımı alıntı yapınca kaynak belirtin yazmana rağmen kendin başka sitelerden alıntı yaptığın yazılarda kaynak link vermemişsin.

Zorla kimse sana yazı yaz demediğine göre gidip kendi aklındakileri yazmak daha mantıklı bence.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-27, 18:00
Junior Member

makale 1-2-3-4 hepsini kendim yazdım ve size bunu kendim yazdığımı ben kanıtlamak için illa yazarken her yazıda videoyamı çekim ben yazdım diye ? kaynak hepsinde belirtili alınan resimler ya hürriyetin yada msn.com dan alınan resimlerdir ? varmı başka probleminiz ? ama gene gözümden kaçan birşey varsa düzeltiyim ?

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-27, 18:07
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Yayında

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
gokhans19 will become famous soon enough

Eminmisin kendin yazdığına.Aynı yazılar başka sitelerde aylar önce yazılmış.Başkaları benden almış deme çünkü yazıların 26 ve 27 mayısta yazılmış..
Sen kopyaladığın yazıların hepsini değil bi bölümünü kopyalamışsın o kadar..

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-27, 19:39
Junior Member

kardeşim kendi tercübelerime göre yazdım o yazıları misal 60 darbesi yazısını kendim yazdım misal adnan menderes asılmış demişim başka kaynakta ne yazıcak asılmadımı yazıcak ? alexada yükselme kendi bilgilerimi vermişim kendi yaptıklarımı söylemişim ne yani başka yerde başka ters birşeymi yazıcak yapma lütfen istersen bir daha yazarken videoya alım kardeşim sende tabi kendine göre haklı olabilirsin ama kendim bilgilerim doğrultusunda yazıpta başka yerden almışsın denilmesi koyar bana

Seçenekler
Stil