![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Şimdi onu arıyorum bulursam paylaşırım ve gerçekliğine sende inanırsın umarım ![]() Edit : Derken buldum ve paylaşıyorum : http://www.google.com/support/webmas...n&answer=35769 Konu NeFuSa tarafından (2008-05-28 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Senelerce seo konusunda "el kitabı" ne derse onu uygulamış ama sonunda hak yolunu bulmuş bir insanım ben
|
1. Kaynaktan verilen bilgilere inanmakla ilgili problemleriniz varsa onu anlayışla karşılayabilirim. Ama benim verdiğim bilgiyi yanlışmış gibi aksettirmeyin lütfen. Zira bu konuya acemi arkadaşlarımızda gözattıklarında 100'den fazla link vermelerinin sağlıklı olmadığını anlayabilsinler.
|
|
||||
|
Alıntı:
Bu söylediğiniz link limiti ve pek çok seo kuralı yeni ve küçük siteler için kesin yol çizgisi olmakla beraber; büyük, köklü siteler için zerre önem arzetmiyor. Hatta çok büyük olmanıza da gerek yok. Bir kaç kriter var (ki onlar burada anlatılacak kadar kısa mevzular değil) O kriterlerin dışına çıkmazsanız sayfanızdaki link sayısının pek bir önemi kalmıyor. Neyse, Özet geçeyim Nefusa haklıdır. 100'den fazla link vermeyin, google amca kulağınızı çeker sonra. (ironi falan yok, gayet ciddiyim)
|
Alıntı:
O konuda da siz haklısınız. Ama Google bu şekilde link çöplüğü istemiyor; bunun yerine bir xml sayfası hazırlayıp arşivleyin, bize gönderin oradan çekelim diyor. Yanlış mıyım üstad? |
|
||||
|
"content is king" abilerim ablalarım, content is king!
olay budur esasında, gerisi hikaye madem ki konuyu uzatacağız; hadi iyice açalım, tatlıya bağlayalım. (bu arada benim "kaynakla ilgili bilgilere inanmamak" değil, alkol problemim var o kesin) Konuya dönersek; Google amca bize sayfa içinde çok fazla link olmaması gerektiğini söylüyor ama esasında bunu bizim için değil; kendisi için istiyor. Çünkü daha az link barındıran, navigasyon sistemi daha düzenli olan bir siteyi indexlemek google amca için şüphesiz ki çok daha kolay olacaktır. İşte bu yüzden az link olmasını talep eder. Bu madalyonun bir yüzü. Madalyonun diğer yüzüne gelince; Eğer; sizin sitenizin içeriği talep gören veya görme potansiyeli olan, özgün, "unique" bir konuysa sitenizde 1000 tane link olsa da google bunu indexlemek zorundadır. Çünkü onun görevi zaten aramaya en uygun içeriği en kısa yoldan talep edene iletmektir. Aslında burda çok acayip, çok çetrefilli diğer filtreler de söz konusu ama bilgi karmaşası yaratıp zihninizi bulandırmak istemiyorum.
| file search, rapidshare, rapidshare file search |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|