![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() İstatistik Tutmanın Önemini Biliyoruz.! Bunun İçin En İyisini Yaptık.! Hitinizi Kazanca Dönüştürün.! * Ziyaretçilerinizin sizi ne amaçla tercih ettiklerini tespit edin ve websitenizi bu amaçlarla geliştirin * Sunduğunuz Hizmet Ne Kadar Rabet Görüyor. Ya da Ne Kadar Faydalısınız ? * Başarılı mısınız ? Bu Başarıyı Hangi Site, Kelime Ya da Arama Motoruna Boçlusunuz. En Ayrıntılı Web İstatistiklerini Deneyin * İhtiyacınız Olan Ayrıntıyı Görün.! * Referans mı ? Günlük en ayrıntılı Referans ve Geçmişle Kıyaslanması * Ziyaretçi Nerden ? Sitede Ne kadar Durdu Neler Yaptı ? Hitiniz Neye Göre Artıyor ?? * Sitenizi Neye, Hangi Kelimelere Göre Geliştirmeliniz..? * İstatistik tutmadan bunu göremezsiniz.. * Sizin İçin Arşivleyeceğimiz En Ayrıntılı İstatistiklerle buna kara verin ve sitenizin Geleceğini değiştirin. Haftalık Optimizasyon Raporları* Analiz Etme Derdi Yok Analiz Ediliyor Siz Sadece Uygulayın * Başarılı Optimizasyon Ekibimiz Sizin İçin Değerlendirip Öneriler Suunuyor * Sitelerimiz Arasında Kuracağımız Bağlantı Ağıyla Başarıyı Hep Beraber Elde Edeceğiz * İstatistiklerimiz Ne Kadar Başarılı ? * Daha Fazlası İçin istatistik Demomuza Göz Atın.! DeLLy | Staturk.com Konu DeLLy tarafından (2008-05-23 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Site Adres.. |
|
|||
|
Kesinlikle Uzun Süreli oLcaz
İstatistikten ÇoK Çektim .. Adam Gibisini buLamayınca. (Turkce siteler arasında) Ben de bunu yapmaya karar verdim.. nasıL bi istatistik sitesi oLsun istiosam oLe yaptım.. hala da çalışıorm bakaLım nası oLcak (= |
|
||||
|
Nasıl bir şeymiş, deneyelim bakalım
Adana Otelleri siteme ekledim |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |