![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Köpek ırkları hakkında bilgiler , resimler ve satılık yavrularımızın ilanı bulunmakta .
yorumlarınızı bekliyorum www.kopek.nom.gs |
|
||||
|
Beni hassas noktamdan vurdunuz
![]() Köpekleri ve özellikle yavruları çok seviyorum. Site olarak yorum gerekiyorsa; index sayfasının çok uzaması itici geliyor. Başarılar dilerim.. Konu NeFuSa tarafından (2008-05-15 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Niye kopekmerkezi.com değilde kopek.nom.gs olarak verdiniz linki
|
|
||||
|
Sana hiçbir menfaati olmadan sadık kalan ve koşulsuz seven bir canlı için 600 ytl çok mu? Bundan ziyade zaten hobilerde paranın lâfı edilmez.
|
|
||||
|
O zman kapının önüne mutlaka taze su ve yemekten kalan artıkların ile bayat ekmeklerini bırak.
Bir nebze engellemiş olursun.. Ve bunun gibi şeyleri toplum olarak yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca belediyelerinde sahipsiz köpekleri kısırlaştırması gerekiyor. |
|
||||
|
Alıntı:
Bunun sonu yok ki, bu dipsiz bir kuyu. Hangi birisini sahipleneceksin? Sokak köpeklerini sahiplenirse herkes bu seferde fiyatı 600 ytl olanlar sahipsiz kalacak. Az önce vurguladığın nokta hayatın ta kendisi, yapacak bir şey yok ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/93391-www-kopek-nom-gs-kopek-merkezi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| www.kopek.nom.gs - Köpek Merkezi - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-15 08:27 | |
| www.kopek.nom.gs - Köpek Merkezi - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-15 01:26 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|