![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Arkadaşım mesajların ve desteğin için sana ayrıca çok çok teşekkür ederim.. ------------------------------------------------------------------------ Herkese destekleri içinde, yourmları içinde ayrıca eleştirileri içinde teşekkür ederim.. Eleştirileri ve önerileri dikkate alıcam, sadece sizlerden sitemize üye olarak, video yükleyerek yada kendi web site, blog veya forumunuzda size zararı dounmayacak bir reklam vererek destek olmanızı rica etmiştim ama bütün mesajları okudum ve kimi destek olmuş, kimi dalga geçmiş, kimi hakaretlerde bulunmuş.. Benim burada yapmaya çalıştığım Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde sitemi tanıtmaktı.. Ama görüyorum ki sadece eleştiri ve yorum yerine önüne gelen saçma sapan yorumlar ve alıntılar yapmış. Bu forumun daha kaliteli olduğunu düşünüyordum, yinede saolun.. Yanlışlarımızı, eksiklerimizi ve tüm hatalarımızı söylediniz, inşallah yakında kendi tasarı ve scriptimizle yayınlıycaz aama bu iş için sermeye lazım, biz bikaç arkadaş bu siteyi yaparken google reklamlarıyla sunucu kirasını ödemeyi hedefledik. Burada herkes neden Amerikan firmasının reklamlarını kullanıyorsun diye tekpi göstermişler, bir sürü Türk reklam firmasına reklam başvurusu yaptık ama hiç biri kabul görmedi, bizde sitemizi tanıtana kadar mecburi google reklamları kullandık. Ayrıca neden gmail kullanıyorsun diyenler, hotmail, mynet yada kendi mailimizi kullandık ama destek yerine hackerlardan sürekli saldırı aldık. Bazı mail adreslerimiz hack edildi. Ama gmail şu ana kadar sorun çıkarmadı.. Keşke mynet te o kadar güvenli yapsada sürekli onu kullansak.. Nesye artık sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Elinize sağlık iyi kötü yorumlarınız yazmışsınız. İnşallah ilerde eleştiri yapılmayacak kadar iyi bir çalışmayla tekrar buraya mesaj yazarım. Ayrıca yorum, öneri ve eleştirileri destek@deniztube.com adresine gönderebilirsiniz. (İsim önerileri, tasarım önerileri vs.) Allah Benim İçin Ne İstiyorsan Senin İçinde Bin Katını Versin |
|
||||
|
Alıntı:
Hedefi vardi , parayi buldu bulusturdu zararina da olsa bu ise girdi ve sonunda siteyi büyütüp satti. Bu zamandan sonra Youtube alternatiflerinin cok tutacagini ben sahsen sanmiyorum. Olsa zaten diger siteler cok tutardi. Video sitesi isletmek cok kolay birsey degil. Masrafi beklediginizin üstünde olur, bakimi zor olur. Youtube'dan sonra en cok kullanilan video sitelerinin hiti nedir bir arastirin. Hele ki Türkiye'de bir video sitesi acacaksaniz buranin yasalarina uygun video yayinlayacagim derseniz ya sadece dar bir kesime hitap edersiniz ya da +18 icerik de koyarak kendinizi tehlikeye atarsiniz. Herkesin harci degil Video sitesi yapip büyütmek, umarim arkadas basarili olur ve destek görür. |
|
|||
|
Alıntı:
Bir de milleti gaza getirmek istemişsin, "Bu forumun daha kaliteli olduğunu düşünüyordum, yinede saolun.." falan demişsin... Bak güzel kardeşim; senin derdin sitene sürekli övgü almaksa, onu yapabileceğin hiçbir yer yok, onu diyeyim önceden. Eninde sonunda eleştiri alacaksın ve bazıları bizimkiler kadar acımasız olacak elbet. Bu durumda "Bu forum kötüymüş la..." demeyeceksin, oturup efendi efendi düşüneceksin, bu adamların bana ne garezi var ki böyle acımasızca eleştiriyorlar? Sonra da anlayacaksın ki, kimse senin siteni "Aha, ayda yirmi bin dolar maaşlı bir çalışanı olduğum YouTube'a rakip çıkmış, derhal çamur atayım ki gelişemesin, ölsün gitsin, nıhaha!" diye kötülemiyor; ortada gerçekten kötü bir çalışma var ki eleştiriyoruz. Ve biri seni eleştirmeden asla ve asla yanlışlarının tamamını göremezsin, böyle at gözlükleriyle seni kötüleyenlerden kaçarsan da hiçbir zaman YouTube'a kafa tutacak güce gelemezsin. Dokuzuncu sayfaya geldik, sen hala aynı kafada, kendi bildiğini okuyorsun, "Bunlar beni bilerek kötülemeye çalışıyor, ayrıca hiçbiri de bana finansal veya linksel (?) katkı sağlamıyor, hepsi ölsün!" zihniyetindesin. (Buraya da bir parantez açayım: Böyle dediğini söylemiyorum ama attığın mesajlardan bu zihniyette olduğunu okuyorum.) Oturup dokuz sayfadaki şimdilik 84 mesajı tek tek, sakin kafayla, her mesajın yazarını haklı görerek okumazsan, DenizTube'u geliştirmeyi unut sen. @denizci adlı üye çok güzel bir cümle yazmış: İzlesene'nin insanlardan "Bana sunucu lazım, reklamımı yayınlayıverin beya, hadi!" diyerek geliştiğini mi sanıyorsun? Biz seni eleştiriyoruz ki siteyi geliştiresin. Kimsenin burada kötü bir niyeti yok, forum da bu yüzden kötü değil, anla şunu. Artık bu mesajıma da adeta bir mağdurmuş gibi yanıtlayacaksan, beni de kötü bir insanmış gibi göstereceksen, sana daha fazla laf anlatmak yersiz. Çünkü bu, her ihtimalde "hakaret" olarak gördüğün eleştirilerimizi gördüğün anda unuttuğun anlamına gelir. Not: "Google AdSense kullanıyorum çünkü hiçbir Türk reklam şebekesi bana destek vermedi.", "Gmail kullanıyorum çünkü Mynet'ten aldığım e-posta adresimi hack'lediler." gibi "beyaz yalan"lara da birinin inanacağını düşünmen çok anlamsız. DenizTube'a bir e-posta adresi tahsis edebilirsin (ki etmişsin), reklam şebekesi olarak da en b..tan siteleri bile kabul eden GittiGidiyor var, Mynet'in reklam şebekesi var, iyi bir site gördüğünde direkt telefonla arayıp sana başvuran Linkz var... Gerçekten başvursan kabul edilirsin, ama daha fazla para gelecek umuduyla, PR değerim yükselir sanrısıyla AdSense'e yönelirsen tabii ki eleştiri alırsın. Yaptıklarını "beyaz yalan"larla örtbas edeceğine kabul et, kullanmaya devam et.
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/93309-youtube-artik-bitti.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| YouTube Artık Bitti | This thread | Refback | 2008-11-10 15:24 | |
| YouTube Artk Bitti - YeniSTiL & FutBolBook.Com PlatForMu | This thread | Refback | 2008-05-14 12:06 | |
| YouTube Artık Bitti | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-05-14 11:19 | |