![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar bugün bir flash oyun sitesi kurdum şimdilik 10 tane oyun ekledim
www.oynn.net ![]() yorumlarınızı beklemekteyim.
|
sisteme 2 özellik ekledim biri küçük resimlerin üstüne tıklandığında büyük halini görmek ikincisi ise sizin için seçtiklerimiz bölümüyle 10 oyunu sergilemek. sitemle ilgilenen arkadaşlar olursa pmlerinizi bekliyorum. (site satışı olabilir)
|
eklenen oyunlar çalışmadı
reklam yerleşimini de göstermiş olsaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum,ellerine sağlık temada renk uyumu hoşuma gitti. |
|
||||
|
hepsinde sorun yok bir kaç tanesinde sorun yaşadım onlarla ilglenecem.
|
hayır ücretsiz ama tasarım bana ait ve kodlamalarla güçlendirildi.
|
Malesef gönderemem.çünkü türkeçeleştirmelerini yaptım kendime göre php kodlar ekledim güvenlik düzeyi artırıldı.
www.oynn.net Konu ...::LorD::... tarafından (2008-05-11 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
oyunlar açılmıyorr.
bide oyun altta açılıyor.fonksiyonel değil scriptt aradığını bulamıyorsun. |
|
||||
|
oyunlar aslında açılıyor bir kaçında sorun var açılmıyordan kasıt o sizin için seçtiklerimiz kısmı ise daha linklerini eklemedim. fonksiyonel derken neyi kastediyorsunuz?
arkadaşlar birazda tasarıma doğru fikirlerinizi alayım diğer forumda da açtım aynı konuyu allah rızası için bir kişi tasarım için veya diğer özellikler için bi şey demedi herkes profesör maşallah yorumlarınızı beklemekteyim
| flash oyun, kız oyunları, oynn.net, oyun, oyun sitesi |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/92997-www-oynn-net-flash-oyun-sitesi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| www.oynn.net Flash Oyun Sitesi | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-05-11 10:14 | |
| www.oynn.net Flash Oyun Sitesi - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-11 00:27 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|