tek tek teşekkürler...
Alıntı:
dombalak´isimli üyeden Alıntı
kızılayda olsaydı ofisin daha iyi olurdu ama hayırlı olsun
çaycı meselesini bi daha düşün teklifim geçerli hala 
|
msn'den ulaşsana dombalak. matbaa işi için
Alıntı:
ReL4X´isimli üyeden Alıntı
Hocam maşallah cinnah caddesi dükkanı da sağlam yere açmışsın 
|
prestij önemli şey
Alıntı:
mydeli025´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun..
fakat merak ettiğim bir konu var..
|
sorduğun soruların yeri burası değil aslında , o yüzden kısa keseyim , ücreti aldım yapamadım diye birşey yok , bu zamana kadar yapamadığım
seo işi olmadı , imkansız denilecek kelimelerde dahi hedefe ulaşıldı, herşeyin bir bedeli vardır, bu bedeli karşılayan müşteri
%100 vaadedilen sonuca ulaşır
Alıntı:
Killa_HaKan´isimli üyeden Alıntı
hayirli olsun
kaca yapiyorsunuz seo isini ? diziizle kelimesinde 1 cikmak icin nekadar istiyorsunuz ?
|
malesef 2 yıldır olduğu gibi sadece firmalar ile çalışıyorum. ilk mesajımda belirtmiştim..
Alıntı:
Permission´isimli üyeden Alıntı
benimde merak ettiğim bişi var seo kasıcam diye ilk 10 sokucam diye sitenin ceza alamsını olursa zarar karşılıyormusunuz sandbox veya ban yemesi durumunda.
|
bu kadar basit bir iş değil yaptığımız.o yüzden de şu ana kadar kimse mağdur olmadı. ayrıca sitede belirttiğim gibi kimseyi referans malzemesi etmiyorum, o kadar kötü bir piyasadayız ki google'a şu site
seo yaptırıyor buyrun bu da kanıtı diye report ediyorlar, diğer sitelerdeki gibi ya da Wm forumlarındaki
seo danışmanlığı başlıklarında ilan edildiği gibi siteleri asla referans göstermiyorum. Çoğu kişi bunun önemini fark etmiyor olsa da çok ciddi bir koz.