![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
selam herkese bende size sitemi tavsiye ediyorum buyurun gelin bakin göruslerinizi belirtin....
Tiklayin
|
|
||||
|
Alıntı:
Bütün bunları yap sayfan 6-7 kat daha hızlı açılır
|
evet bencede the_best cok iyi aciklamis..cok asiri java scriptler var sitede.ve 2 tane pop-up aciliyor helede forum kendini yukleyene kadar indexi yukleyemiyor..insanlari zorlama foruma girmeleri icin ..1.000 MB baglantimla benimde 1 dakikayi buluyor acilmasi.tr dekileri dusunemiyorum bile..java scriptleri kaldir en azindan 10 taneden 7 tanesini kaldir.cok onemli varsa onlari birak..sonra cok fazla gif kullanmissin ornegin link basliklarindaki yildiz yanip sonuyor 100 tane oldugunu dusun onlarin yanip sonmeleri zaman alir.ortadaki giflerde cok buyuk.bannerleride bannerler.htm diye ayreten ac..gereksiz kodlarda cok mesela yazi renklerini tektek degilde stily.css olarak ayarla hepsi ayni stil olsun.her kelime icin onca kod yazmasin.hitinin kaybetme nedenin bu agirlik iste..sana verdim ip uclarini
)
|
su yesil kart pop-up ile forumun pop-up uda kaldir bir yere linklemen yeterli giren yine girer..ben forumu acali 1 ay olmasina ragmen ne reklamini yaptim ne pop-up actim giren yine giriyor ..yandaki menulerin basindaki yildizlarida kaldir onlarda agirlastiriyor..ve ortadaki resimleri 1 az kucult
|
senin hangi msn online suan msn gel?
| Stil | |
|
|