![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
slm arkadaşlar bu gün ilk defa kendim bir site tasarladım biraz acemi ama yorumlarınızı önerilenizi bekliyorum yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok makbula geçer
şimdilik yapım aşamasında ![]() site ismi http://www.onlinedersizle.com/ |
|
||||
|
iddaa sitesi gibi olmuş arkaplandan dolayı.
|
soldaki ikonlar sanki orjinalinda yanyanaymış, alt alta kullanmışsın gibi duruyor...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
TrDownload a katılıyorum beceremiyorsanız hazır kullanın
...Ben eksikleri söyleyeyim bikere sitelerde renk uyumu olmalıdır yada birbirini tamamlayan zıt renklerde olabilir ancak göze hoş görünmesi şart ikinci hatan ise geçişlerin çok sert olması ordaki butonların-resimlerin kenarlarını kessen bile çok daha hoş olur siten... 3. hatan sitelerde çözünürlüğü düşük herşey göze çok kötü gelir , senin resimlerinden tut yazılarına kadar çözünürlük çok kötü (güzel bir resimleri küçülten program vardır mutlaka) son olarak gereksiz birsürü şey var sadelik herzaman iyidir ![]()
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/91269-kendi-tasarladigim-ilk-sitem-baya-acemi-ama.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| kendi tasarladığım ilk sitem baya acemi ama :) | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-04-26 10:11 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|