![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
otopsi korku öğesi değildir. bilim amacı dışında izleyenlerin aklından şüphe ediyorum ben.
iğrenç dediğin yemekler ise sana iğrenç. onlara çok lezzetli geliyordur kim bilir? senin yediğin tavuğu,kuzuyu da garip,iğrenç bulan vardır eminim. bu iki içerik korku öğesi değildir. iğrençlik öğesi. ve özellikle otopsi görüntülerinin böyle kontrolsüzce yayınlanması hiç hoş birşey değil. tavsiyem, korku sitesi yapıyorsanız bu iki kavramı siteden çıkarın. ayrıca şuanki haldeyken imzanızda da bulundurmamanız daha uygun.
|
Ogrishforum'da cok daha iyilerini (yani fake olmayanlarini) bulabilirsin.
|
|
||||
|
Alıntı:
otopsi işlerini praktım baya iğrenç onlar izlerken kanım donuyor bu arada yeni değişik videolar ekledim |
|
||||
|
korkmak isteyenleri bekliyorum
![]() |
|
||||
|
biraz öyle
![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/90224-dikkat-bu-sitede-korkunc-video-ve-resimler-var-yani-16-a.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| DKKAT BU STEDE #korkun video ve resimler var#yani#+16 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-07-12 13:46 | |
| D?KKAT BU S?TEDE #korkun video ve resimler var#yani#+16 | This thread | Refback | 2008-04-20 10:33 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|