![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yeni Sitemiz Yeni Tasarımımızla Karsınızdadır,Bundan Sonra Adobe Hakkında Desteği Sitemizden Alabilirsiniz,Herkesin Destegini Bekliyoruz.
http://www.adobe-turkiye.com |
|
||||
|
Güzel bir siteye benziyor hayırlı olsun umarim iyi yerlere gelirsiniz
![]() |
|
|||
|
Forumun renk uyumunu adobenin kendi sitesine göre yaparsanız çok daha başarılı bir forum olacağından kuşkunuz olmaz. renk olarak gri tonları, beyaz ve kırmızı kullanabilirsiniz.
turkadobe.com domain adresi bende ancak 1 sene sonra adobe ürünleri satış sitesi şeklinde açmayı planlıyorum. Siz bu siteyi büyütün, belkide reklam veren olabilirim. ![]() Başarılar...
|
Hayirli olsun, elinize saglik iyi olmus. Bayagi bir icerik var gördügüm kadariyla yalniz uyari veya bilgi niteliginde söyleme ihtiyaci duydum adobe'den domain icin izin aldiniz mi ?
Telif hakki sorunu olabilir ilerde, icerik degil de o sekilde bir domain kullandiginiz icin. Bir de mesaj iceriklerini sadece üyelere degil herkese acarsaniz bence daha iyi olur grafik ihtiyaci icin gidecegim ilk adres olur herhalde. Sitenin devamliligi dilegiyle. |
|
||||
|
domain için telif hakkı yok.
emeklerimizi hiçe atıp konularınımızın çalınmasını istemedigimiz için içerigimizi sadece üyelerimiz görebilmektedir, teşekkür ederim düşünceniz için Konu iyihost tarafından (2008-04-14 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Domain icin telif hakki yok ama adobe isim hakki tescillidir ve isterlerse basinizi agritabilir ama dedigim gibi onlarla konustuysaniz sorun olmaz.
Emeklerinizin calinmasini istemediginiz icin icerikleri sadece üyelere özel yapmissiniz o zaman bence basliga tiklayani direkt üyelik sayfasina yönlendirin cünkü öbür türlü google acisindan sorun olabilir icerik bulamadigi icin. Google dedim de siteniz sanirim banli ya da yeni, dilerim o sorunu da asip daha da büyürsünüz. |
|
|||
|
Konu leMAN tarafından (2008-04-15 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|