Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-10, 19:43
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
gizlisirlar is an unknown quantity at this point
Arrow GizliSirlar.Com Hakkında...!!!

En Uygun burasını düşündüm konu için gerekli arkadaşlar yanşıssam taşıyabilir...
gelelim olaya...

Merhabalar. Bende Bundan sonra bildiklerimle bilmediklerimle aranızdayım. Arkadaşlar yeni bir domain ve proje. tabi fikirler çok önemli. Öncelikle; GizliSirlar.Com domainini almış bulunuyorum. Bu domain adı altında Dünyadaki gizli sırları tutunda, erotik hikayelere varıncaya kadar bir çok proje düşülülebilir. Ama en çok hangisi tutar? Hangi yazılım hangi script? Uygun bir ortam olursa ortaklık olmazsa fikirlerinizi bekliyorum. Saygılar.

googlede 115 000 sonuc :S
http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta=

1. Edit :Bildiğim kadari ile hem Türkiyenin Hemde başta Abd olmak üzere tüm ülkelerin Gizli olan ama şu an gizli olmakdan çıkmış sırları var. Misal Amerikanın Kurtuluş Günü filminden hatırlayacaklar vardır Ufo ve Uzaylılarla ilgili açüğa çıkan bilgileri, Türkiyeninde Kurtlar vadisi ile Belirginleşen ama yıllardır bilinen Yeraltı Gizli Güçleri gibi... Bunları yayınlıyabiliriz aslında tabi başımıza Devlet baba konmazma!

2. Edit :Bayatladı ama... Aklıma Geldikce domaine uygun düşen projeleri yazmak istiyorum tatrışmanın seyri açısından. Tekrarlıyorum bayatladı ama İtiraf olayı olabilir hani gizli sirlar kimseye söyleyemezsin ama kimsenin seni tanımadığı bi yerde içini döküp bilinç altında rahatlarsın :S

Konu gizlisirlar tarafından (2008-04-10 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-11, 15:17
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
gizlisirlar is an unknown quantity at this point
Arrow

Mesajın üzerinden nerdeyse 1 gün geçti sanırım kendi fikrimle oluşturacam bir şeyler... Hala günceldir ginede

Seçenekler
Stil