![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar www.acilbilgi.net benim ilk site deneğimim. Bilgileri yenı yeni giriyorum. Sizlerden eleştiri değil daha çok öneri bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler
|
ceycey45 ilk deneme olarak iyi diyebilirim
gördüğüm eksiler ; Sayfanın en altında bu şekilde çıkıyor verdiğin Link "sc_project=3592068; sc_invisible=1; sc_partition=41; sc_security="695188b9"; " düzeltirsin.. www.neobul.com 'a URL Gönder indeksliyelim. Hayırlı olsun. |
|
||||
|
{Ç}alıntı içeriklerle Sağlık gibi makale içerikli sitelerde bir yere gidilmez... Google'da zaten en yakın zamanda farkeder ve banlar. Bence geç olmadan özgün içerikle siteyi yeniden düzenle. Ayrıca sitenin amacına yönelik sadece acil bilgileri yayınlarsan daha hoş olur gibi "Renk Körlüğü" gibi başlıkların Acil Sağlık isimli bir sitede ne işi var?
|
Alıntı:
Kullanıcı adımdaki site açıldığı günden 6-7 ay boyunca banlı kaldı neden ? çünkü hep çalıntı içerikti,o zaman yeniydi boş işlerle uğraşıyorduk hep.Google aynı içeriği sevmez ya aramalarda sona atar yada indexlerinizi siler. |
|
||||
|
Calıntı içerik koymayın doldurmayın dıyorsunuz ben mı yazayım. Hangı sitenizde kendiniz yaziyorsunuz ki. Bilgiler çeşitli sağlık sitelerinden alıntıdır. Site daha yapım aşamasında olduğu için bazı gereksiz bilgileri içerisinden ayıklayacam konuyu açarkende demiştim ilk sitem diye yorumlardan dolayı teşekkürler. Değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
| Stil | |
|
|