![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Geçenlerde bi mail geldi adsense den sitemde dowload bölümü yada online izleme bölümü bile olmamasına rağmen sitemde illegal paylaşım yapıyormusum. yolladıkları linkte yazıdan başka bişi yoktu neyse.Bende adsense ekibine geri döndüm belirttiğiniz konuyu kaldırdım diye ama onlar bana siteniz adsens programından atıldı dedi
![]() Neyse işte bende bunun üzerine düşündümki rapidshare e yığınla upload yapıyor.url silinmesin diye millet link saklamak için bazı siteler kullanıyor bende kendime bi tane yapıyım dedim Biraz araştırdım ucuza bi script buldum kurdum düzenledim kullanıyorum.Sizede lazım olursa diye buraya yazıyım dedimuzun linklerinizi kısaltın rapidshare linklerinizi sitelerde paylaşırken saklayıp kullanın kendinize özel kısaltma kullanın www.z0i.org belki bi gün işinize yarar benim çok işime yarıyor
|
|
|||
|
Alıntı:
genelde, adsense boşuna banlamaz link kısaltma siteside akılda kalacak bir şey olursa daha iyi olur kanımca, sizinki anlamsız...beni fikrim bu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|