Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-08, 20:50
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
muhammedislam is an unknown quantity at this point
Standart www.islamisohbet.com

Selamu Aleykum,

Değerli kardeşlerim,sitemiz islama ve inananlara hizmet için vardır.

Sitemizde Katılımınızı bekliyoruz inşallah.

Adresimiz http://www.islamisohbet.com

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-08, 23:16
hergunkampanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %100/2
hergunkampanya is an unknown quantity at this point

aleyküm selam

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-08, 23:47
3fsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
100 bininci Üyeye Porsche

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/15
3fsane will become famous soon enough

Başarılar.. İslami sitelere adsense yakışmıyor.. Ne tür reklamlar çıktığı ortada

Alıntı:
Güzel Kızlarla Chat
Ücretsiz Arkadaş Arama Bayan Partner Arkadaş
xxxxxxxxxx.googlepages.com

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-09, 00:08
Member

eTicaret: %67/1
suvarimx is on a distinguished road
Thumbs down

Alıntı:
3fsane´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılar.. İslami sitelere adsense yakışmıyor.. Ne tür reklamlar çıktığı ortada
Haklısın bence. Dini site açacaksan bence karşılıksız olmalı. Bu bir hizmet olmalı, böyl düşünülmeli. Din öyle herkesin bilgi veremeyeceği kadar büyük bir kavramdır. Zira bu tip siteleri kesinlikle kınıyorum. Arkadaşımız ne yaptığını farkında olmayablir. Ancak İslami Sohbet dye bir kavramı kabul etmiyorum, yapacaksan adult site yap bundan daha iyi! bu tamamen bilinçsiz ve dini yaşantıyı kendine yol seçmiş insanların kendi nefislerini tatmin etmek için meşrulaştırdıkları bir olaydır. Allah aşkına bu sitenin diğer chat sitelerinden farkı ne? birbirini tanımayan bir erkek ve bir bayan kendi aralarında nasıl bir dini muhabbet yapabilirki? yada nereye kadar?
Bunun üstüne çok şey söylerim çünkü çok canımı sıkıyor. Bence islami sohbet yerine sadece dini bilgilerin yer aldığı siteler açılmalı ve bu hayrına yapılmalı. Aksi takdirde kar amacı güderek bilerek veya bilmeyerek insanların yanlış bilgilendirileceğini düşünüyorum.
Çok uzun oldu kuura bakmayın

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-09, 04:20
Member

qraL is an unknown quantity at this point

GüzeL kurulmuş bi site.. ßaşarılar..

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-09, 23:10
eskeyp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eskeyp is an unknown quantity at this point

Arkadaşa hak veriyorum adsense v.b reklamları sitenizden kaldırın yakışmıyor adsense'nin ne olduğunu bilmeyen biri onu sizin eklediğinizi sanar boş yere akılda soru işareti kalır bunlar hassas konular dikkat edin lütfen..

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-10, 01:27
Junior Member

Eleştirisel sözleriniz için ve Yorumlarınız için Tşkler.
Adsense Olayı Hakkındaki görüşleriniz Doğru bir tesbit.Ama sitenin gayesini bu doğrultuda odaklandırmanız çok yanlış.Sitedeki Reklamlar ile Alakamız yoktur,dine aykırı ise şiddetle men etmekteyiz ibaresini yazmışızdır.Yakaladıklarımızıda banlamaktayız.

Şu adult meselesine gelince,bu yazıyı ve yazarın sahibini kale alacak bir değerde görmüyorum.

Sohbet konusunda ise gene aynı tarzda bir yaklaşım söz konusu,irc mizde msn almak vermek yasaktır,cinsel ve küfür kelimeleri özenle hazırlanmıs spamfilter ile engellenmektedir.Peki sohbet gereklimi,olmasada olurmu? evet olur neden olmasın.Ama biliyormusunuz Ameller niyetlere göredir.Bizim sohbet kısmında ibadet babında çalısanlarda var diyer niyetle gelen kişilerde,Ama YANLIŞ olan şey ;kavramlarınızın Her koşulda sitenin olumsuzluklarını bu eksende değerlendirmeniz.Yanlışı yapan insan yapmak istedikten sonra her koşulda yapar.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-10, 07:40
Member

eTicaret: %67/1
suvarimx is on a distinguished road

Alıntı:
muhammedislam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştirisel sözleriniz için ve Yorumlarınız için Tşkler.
Adsense Olayı Hakkındaki görüşleriniz Doğru bir tesbit.Ama sitenin gayesini bu doğrultuda odaklandırmanız çok yanlış.Sitedeki Reklamlar ile Alakamız yoktur,dine aykırı ise şiddetle men etmekteyiz ibaresini yazmışızdır.Yakaladıklarımızıda banlamaktayız.

Şu adult meselesine gelince,bu yazıyı ve yazarın sahibini kale alacak bir değerde görmüyorum.

Sohbet konusunda ise gene aynı tarzda bir yaklaşım söz konusu,irc mizde msn almak vermek yasaktır,cinsel ve küfür kelimeleri özenle hazırlanmıs spamfilter ile engellenmektedir.Peki sohbet gereklimi,olmasada olurmu? evet olur neden olmasın.Ama biliyormusunuz Ameller niyetlere göredir.Bizim sohbet kısmında ibadet babında çalısanlarda var diyer niyetle gelen kişilerde,Ama YANLIŞ olan şey ;kavramlarınızın Her koşulda sitenin olumsuzluklarını bu eksende değerlendirmeniz.Yanlışı yapan insan yapmak istedikten sonra her koşulda yapar.
o kadar yazdım bi adult meselesini anlamışsın onu da yanlış anlamışsın tebrik ederim Burda bir kinaye var, bi daha okuyun anlarsınız...
Dini bir projeye imza atacaksanız hassas olmalısınız. Ameller niyetlere bağlıdır doğru. Sizin niyetiniz nedir? insanları doğru yola çağırmak mı? "Bizim sohbet kısmında ibadet babında çalısanlarda var diyer niyetle gelen kişilerde," demişsiniz. Bu "diyer niyetli kişiler" bir sorun teşkil etmiyor o zaman...
Neyse ben sadece uyarmak istedim. Bence yanlış, bence "islami sohbet", "islami evlilik" "islami bilmem ne..." ismlerini ortaya çıkaranların vay haline! Başına islami gelince herşey mübah oluyo sanki... Yakında "islami yatak arkadaşınız" da çıkarsa şaşırmam. Allah sonumuzu hayıra çevirsin ne diyim...

Tabi bana güvenmiyorsanız lütfen işin ehline bir sorun bakalım ne diyecekler. Biliyorsunuz işin ehline sormak en doğrusu. Buyurun birde link vereyim: www.sorularlaislamiyet.com
Sorunuza aldığınız cevabı burda yazarsanız herkes görür ve yanlışımız varsa bizde düzeltiriz.

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-10, 15:01
Xoxxax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

eTicaret: %100/1
Xoxxax is on a distinguished road

tebrikler islami platformaları internette daha çok görmek dileğiyle.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-11, 07:47
Junior Member

Standart Dediğim gibi

suvarimx,senin Yorumların Genele olan ZAN ını sitemize olan bir iftira olarak lanse etmendir.İslam da Öznel olarak zaten herkes 1 numaradır(!) Ve dediğim gibi,Seni ve yazılarını Önemsemiyorum...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:47 .