![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selamu Aleykum,
Değerli kardeşlerim,sitemiz islama ve inananlara hizmet için vardır. Sitemizde Katılımınızı bekliyoruz inşallah. Adresimiz http://www.islamisohbet.com |
|
|||
|
Alıntı:
Bunun üstüne çok şey söylerim çünkü çok canımı sıkıyor. Bence islami sohbet yerine sadece dini bilgilerin yer aldığı siteler açılmalı ve bu hayrına yapılmalı. Aksi takdirde kar amacı güderek bilerek veya bilmeyerek insanların yanlış bilgilendirileceğini düşünüyorum. Çok uzun oldu kuura bakmayın
|
Eleştirisel sözleriniz için ve Yorumlarınız için Tşkler.
Adsense Olayı Hakkındaki görüşleriniz Doğru bir tesbit.Ama sitenin gayesini bu doğrultuda odaklandırmanız çok yanlış.Sitedeki Reklamlar ile Alakamız yoktur,dine aykırı ise şiddetle men etmekteyiz ibaresini yazmışızdır.Yakaladıklarımızıda banlamaktayız. Şu adult meselesine gelince,bu yazıyı ve yazarın sahibini kale alacak bir değerde görmüyorum. Sohbet konusunda ise gene aynı tarzda bir yaklaşım söz konusu,irc mizde msn almak vermek yasaktır,cinsel ve küfür kelimeleri özenle hazırlanmıs spamfilter ile engellenmektedir.Peki sohbet gereklimi,olmasada olurmu? evet olur neden olmasın.Ama biliyormusunuz Ameller niyetlere göredir.Bizim sohbet kısmında ibadet babında çalısanlarda var diyer niyetle gelen kişilerde,Ama YANLIŞ olan şey ;kavramlarınızın Her koşulda sitenin olumsuzluklarını bu eksende değerlendirmeniz.Yanlışı yapan insan yapmak istedikten sonra her koşulda yapar. |
|
|||
|
Alıntı:
Burda bir kinaye var, bi daha okuyun anlarsınız...Dini bir projeye imza atacaksanız hassas olmalısınız. Ameller niyetlere bağlıdır doğru. Sizin niyetiniz nedir? insanları doğru yola çağırmak mı? "Bizim sohbet kısmında ibadet babında çalısanlarda var diyer niyetle gelen kişilerde," demişsiniz. Bu "diyer niyetli kişiler" bir sorun teşkil etmiyor o zaman... Neyse ben sadece uyarmak istedim. Bence yanlış, bence "islami sohbet", "islami evlilik" "islami bilmem ne..." ismlerini ortaya çıkaranların vay haline! Başına islami gelince herşey mübah oluyo sanki... Yakında "islami yatak arkadaşınız" da çıkarsa şaşırmam. Allah sonumuzu hayıra çevirsin ne diyim... Tabi bana güvenmiyorsanız lütfen işin ehline bir sorun bakalım ne diyecekler. Biliyorsunuz işin ehline sormak en doğrusu. Buyurun birde link vereyim: www.sorularlaislamiyet.com Sorunuza aldığınız cevabı burda yazarsanız herkes görür ve yanlışımız varsa bizde düzeltiriz.
|
suvarimx,senin Yorumların Genele olan ZAN ını sitemize olan bir iftira olarak lanse etmendir.İslam da Öznel olarak zaten herkes 1 numaradır(!) Ve dediğim gibi,Seni ve yazılarını Önemsemiyorum...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|