![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
AydinOZD arkadaşı yaptığınız çalışma için tebrik ederim fakat şifrelemek isteyen arkadaşların güvenliğini düşündüğümden bunu yazmak istedim;
Sunucuya bir program kurmayı gerektirmeyen her şifreleme kolayca çözülebilir. Şifrelenmiş kodun altına ; echo (FM8YI37B6VPM0A35E0D8B89B630EE540D2BCAA6F1($V3EK8F 53K30YMO0E5526476B101869401A37C03E379)); ifadesini eklerseniz kodun şifrelenmemiş halini görürsünüz. |
|
|||
|
Bence kodları yazan kişiler gelip senin sitende şifreletmez sonuçta 50$ lık bile olsa senin serverına upload edecek
sende değiştirip script yazdım diye satarsın. Benimde ilk aklıma bu geldi. |
|
||||
|
Mantık güzel aslında şifreyi deşifre etmek iyice zorlaştırılırsa;
En azından orta ve düşük derece php bilenlerden gizlersin bazı yerleri.
|
Öncelikle projen gerçekten güzel düşünülmüş bir proje. Buna benzer kod şifreleme yapan başka programlar da var. Ancak seninde bahsettiğin gibi kullanımı arttıkça kırılma çalışmaları içten bile değil. Tabi bir kardeşimiz fonksiyonlarla uğraşıp bu basit yapıyı decode etmiş bile. Böyle bir projede phpkilit.php dosyanın kişiler tarafından görülmemesi gerekiyor. Bunu sağlayabilirsen yada daha farklı bir çözüm bulabilirsen (kırılması son derece güç yada kırmak için uzun süre gerektirecek kadar karmaşık olabilir vs..) kısa sürede projen tutulur, rağbet görür, peşine insanlar takılır
![]() Kısaca başlangıç için güzel bir proje ama geliştirilmesi gerekiyor. Çalışmanda başarılar...
|
@FrontPage
yorumların için teşekkür ederim benim yerimede cevap vermişsin zaten ![]() yapıyı burada anlatmam abes kaçar dediğin gibi mümkün olduğunca güçlü ve gizli tutmaya çalıştım çözmeye kalkan için blok blok en kolaydan en zora gidiyor 16kb sıkıştırılmış kod 41 karakterden oluşan fonksiyonlar ve değişkenlerden oluşan çözücü toplamda 100 den fazla değişken ve fonksiyon hepsi birbirine bağlı ne yaptığımı çözmesi için fonksiyonları ve değişkenleri kafasına göre değiştirmesi gerek bu kadar bilgi yeter fazla detaya girmeye gerek yok az bişe kodlama yapısından anlayan ne kadar sağlam olduğunu düşünsün diye yazdım kimse kıramaz demiyorum uğraşmaz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|