![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar forumu çoktandır takip ediyorum yeni üye oldum. herkeze merhaba. ilk mesaj olduğu için bunları yazmak istedim
![]() www.discoverturkey.de sitesi Türkiyeyi tanıyor, Sizce nasıl bi görünüm var? fikrinizi alabilirmiyim. site yüzde 80% tamamlanmıştır, sadece oteller ve galeri eksik... malum yaza daha bir kaç ay var ![]() şimdiden teşekkürler. ekleme: lütfen firefox kullanmayın çünkü hatalı gösteriyor. İE kullanın. Konu wasGer tarafından (2005-02-14 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
http://forum.iyinet.com/firefox/8842-firefox-ile-bozuk-acilan-sayfalari-duzeltme.html
yoktur burada anlatmış bir bak istiyorsan |
|
||||
|
Alıntı:
netscap ve ie kiyaslaması vardı sadece... 5 yıldız verdiler siteye ama firefoxda halen düzgün değil ![]() bakacaz artık... |
|
|||
|
bana hazır template izlenimi verdi fakat site hoş.
yakında ben de marmaris.com ve turkey.web.tr yi hizmete sunacağım almanca-ingilizce olarak. bu yüzden bu tür siteleri inceliyorum şu sıralar. ve nedense bu tür tatil sitelerine hiç özen gösterilmiyor. nadir aradan sıyrılanlar var. güzel bir tasarımın var ve detaylı içerikle kısa zamanda ilgi çekecektir diye düşünüyorum. marmaris te bir çok alman hatunla tanıştım geçen senelerde
|
|
||||
|
http://validator.w3.org/check?uri=www.discoverturkey.de
bunlarıda düzeltirsen hata kalacağını sanmıyorum |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |