![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site ve ismi, Sagopa Kajmer in Aklımın Odaları şarkısında ki "AKLIMIN ODALARI SENLE DOLDU TAŞTI" sözünden esinlenerek hayata geçirilmiştir.
Şarkıdan öte farklı bir boyut kazanarak aklımızın odalarında yer alan duygusal ifadelerimizi, kimi zaman okul yıllarımızda defterlerimize, kimi zaman uzaklara dalıp gittiğimiz kalbimizde, kimi zaman da yaşadıklarımızdan esinlenerek tuttuğumuz şiir köşelerimizde saklarız. İçimizde yer alan bu duygularımızı paylaşarak anlam katarız. Aklımın Odaları da, sizin içinizde yer alan duygusal, ifadelerin hayat bularak herkes tarafından anlam kazanması için oluşturulmuş, kendi tabiriyle aşk böceklerinin uçacağı, içinde ünlü şairlerimizin şiirleri, biografileri ve en önemlisi amatör şairlerimizin şiirlerinin yer aldığı bir şiir sitesidir. Şimdi benimle beraber aklımın odalarını ziyaret etmeye hazır mısınız. www.akliminodalari.net |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
Scripti bilerek sadece div kullanarak yaptım. Sitenin kaynak kodlarına bakarsan hiçbir table a rastlayamazsın. Div+Css bütünleşmesi olduğundan css lerin browser uyum sorunu oluyor. Şu anda sadece IE uyumlu olarak olarak css leri düzenledim. Bir sonra ki aşamada firefox uyumlu css tasarlamayı düşünüyorum. O zaman firefoxta da açılacaktır =) Teşekkürler. |
|
||||
|
Alıntı:
Burada sanırım yanlış bilgi söz konusu. çünkü böyle bir şey yok ![]() Keşke sorun olan kodları forumda sorarak öğrenip standartlara uygun bir site yapsaydın, firefox kullanıcılarını es geçmen büyük kayıp...
|
Alıntı:
Düşünceleriniz için teşekkürler. Alıntı:
Alıntı:
Saygılarımla. Konu Show tarafından (2008-03-31 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Domain güzel düşünülmüş. Gerçekten çalışmada hoş olmuş, türkiye'de amatör olarak bu işi yapan çok kişi taniyorum ama, sitenin renkleri çok itici duruyor dostum.. Daha hoş bi tasarimla daha iyi olabilir düşüncesindeyim Emeğinize sağlık..
Herşeye rağmen hayat devam ediyor Ama yokluğun beni benden alıp götürüyor... Konu eRLySL tarafından (2008-03-31 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|