![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
benim için tasarım 2 plan önce
Web Server: Apache/1.3.41 (Unix) PHP/4.4.7 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7a İçerik: text/html, text/html; charset=windows-1254 Meta tag analizi raporu: http://mirctrsohbet.net meta tag uzunluk içeriği Title: 64 Türkçe mirc indir, mIRCTRSohbet indir, Türkçe mIRC, mIRCTR, mırc Description: 78 mIRCTRSohbet, türçe mirc, mirc yükle, mirc indir, türkçe mirc 6.21 mirc yükle Keywords: 100 mIRCTRSohbet, türçe mirc, mirctrsohbet yükle, mIRCTRSohbet, Sohbet, mirctrsohbet mirc indir, mIRCTR Robots: 38 index, follow, yes, all, index, follow Author: 42 mIRCTRSohbet.Net Türkiye'nin IRC Platformu Meta tag analizi. Title: Title meta etiketinde herhangi bir hata yoktur. Title meta etiketi 64 karekter içermektedir. -------------------------------------------------------------------------------- Title etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi mükemmel. Title etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi oranı 100%. -------------------------------------------------------------------------------- Description: Description meta etiketinde herhangi bir hata yoktur. Description meta etiketi 78 karekter içermekte. -------------------------------------------------------------------------------- Description etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi çok iyi. Description etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi oranı 85%. -------------------------------------------------------------------------------- Keywords: Keywords meta etiketinde herhangi bir hata yoktur. Keywords meta etiketi 8 kelime ve 100 karekter içermektedir. -------------------------------------------------------------------------------- Keywords etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi çok iyi. Keywords etikeli ile sayfa içeriği ilişkisi oranı 88%. -------------------------------------------------------------------------------- Robots: Robots meta etiketinde herhangi bir hata yoktur. Robots meta etiketi 38 karekterdir. -------------------------------------------------------------------------------- Author: Author meta etiketinde hata yoktur. Author meta etiketi 42 karekterdir. -------------------------------------------------------------------------------- |
|
||||
|
Sayfadaki IMG Alt tag etiketi: Kelime - Bulunma adeti.
Sayfada kullanılan resimlerin img 'alt' tag etiketi degeri. sohbet - 1 ircalemilist ircalemi toplist site ekle sevgi ve dostluğun yaşandığı kaliteli siteler - 1 Headers bilgi sonuçları : http://mirctrsohbet.net Connection: close Date: Fri, 21 Mar 2008 10:30:16 GMT Accept-Ranges: bytes ETag: "438348-8783-47e3800a" Server: Apache/1.3.41 (Unix) PHP/4.4.7 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7a Content-Language: tr Content-Length: 34691 Content-Type: text/html Content-Type: text/html; charset=windows-1254 Last-Modified: Fri, 21 Mar 2008 09:29:46 GMT Client-Date: Fri, 21 Mar 2008 10:34:08 GMT Client-Peer: 67.228.201.77:80 Client-Response-Num: 1 Link: ; rel="shortcut icon" Title: Türkçe mirc indir, mIRCTRSohbet indir, Türkçe mIRC, mIRCTR, mırc X-Meta-AUTHOR: mIRCTRSohbet.Net Türkiye'nin IRC Platformu X-Meta-Description: mIRCTRSohbet, türçe mirc, mirc yükle, mirc indir, türkçe mirc 6.21 mirc yükle X-Meta-Googlebot: index, follow X-Meta-Keywords: mIRCTRSohbet, türçe mirc, mirctrsohbet yükle, mIRCTRSohbet, Sohbet, mirctrsohbet mirc indir, mIRCTR X-Meta-Revisit-After: 1 day X-Meta-Robots: index, follow X-Meta-Robots: yes, all, index, follow X-Meta-Verify-V1: MPhWo3EuGLNudvq9IYb97Wk48wzHX+Hv/xQCeqKC9gI= önemli olan bunlardır kardeşim kendi siteni söyle birde senin kine bakalım beraber
|
|
||||
|
hacı ah beya
forum yeni üye oldugum için adet ten dir.. www.mirctrsohbet.net Yeni Deyil eski de deyil orta. okusana ? okumana dan ezbere patır patır yazi yaziyorsun. reklam la işim olmaz. foruma yeni katıldıgım için burasına site tanıtım yeri oldugu için yazdım sana geldim de index kötü olmuş tasarım kötü mü olmuş diye sordum burda okadar insan war bir tek senden duyuyorum bu kadar sacma şeyi. |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|