![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site kadınlar için alışveriş rehberi tarzında, moda, giyim, güzellik, sağlık ürünleri vs. haberleri yayınlanıyor. Wordpress altyapısı üzerine kuruldu. Tema üstünde bayağı çalıştım. İlerde bazı ürünlerin satışı da olacak.
Yorumlarsanız sevinirim. http://www.kadinalisveris.com/ |
|
||||
|
renk uyumu güzel içeriklerin belirli içerik olması güzle oluyor ama biraz seo gereksimi var gibi sitenin
|
teşekkürler... site şu an windows sunucuda olduğundan url leri ayarlayamıyorum. wp-seo kurulacak zaten ve birkaç eklenti daha... henüz bitti sayılmaz site ama bu haliyle başladık.
|
|
||||
|
seo sadece user seo olmaz bence hiçte url leri okutma onun yerine ?p=12&baslik=baslık-adı şeklinde yapman bile fayda var
+ description ve keywords mutlaka ekle <meta name="description" content=""> <meta name="keywords" content=""> description bu tür içerikli sitelerde cok işe yarıyor içerikte yazılan konunun 200 karekterini description cıkartırsan googlede indexlemen daha saglıklı oluyor.
|
wp-seo bunların hepsini yapıyor zaten. şu anda uygulanmış halde. bahsettiğiniz url şeklini wordpress'e uygulayamıyoruz. friendly url yapmak içinde linux hosting gerekli. benim sunucum windows olduğundan maalesef bunu yapamıyorum.
|
|
|||
|
ana sayfanın ilk bakışta biraz kalabalık göründüğünün farkındayım ama kullanıcıya içeriği oldukça iyi yansıttığını da düşünüyorum. yorumlarınız için teşekkürler.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|