![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba,
Sonunda webmaster ve bloglarla ilgili faydalı bir yer bulabildim. Öz gelişim ile ilgili bir blog yapmaya başladım, amacım insanlara bir şekilde yardımcı olabilmek. Bir göz atıp kullanılabilirlik ve içerik konusunda yorum yaparsanız sevinirim. |
|
||||
|
Alıntı:
msn adresinizi pm atarsanız konuşabileceğimizi düşünüyorum.
|
(Follow the white rabbit)
Alice harikalar diyarında diye bilinen çizgi filmin vazgeçilmez repliği Matrix serisinin ilkinde de kullanılmıştı. Beyaz tavşan bilgeliği ve hayatın bulmacasının çözümünü simgeler... Gibi bir yazı... Adres güzel içerik kısıtlı zevk meselesi ama bana göre tema hoş değil geliştirilebilir/değiştirilebilir başarılar... |
|
||||
|
Yorumlar için herkese teşekkürler. Anlaşılırlık ve ilk etki konusunda şimdi ben de o gözle baktım, haklısınız geliştirmek lazım.
TRinsanRehberi: Bu forumdaki ilk yazım, PM sanırım özel mesaj at demek oluyor, ama foruma en az 10 yazı yazmadan mesaj atamıyormuşum galiba. Şimdilik 10 mesajım yok. MSN gibi mesaj ortamlarına pek girmiyorum, zamanım olmuyor. Konu BeyazTavsan tarafından (2008-03-19 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Tekrar selamlar,
Açılış sayfasını değiştirdim. Siteye yeni giren birisi olarak yorumlarınızı alabilir miyim. Asıl merak ettiğim iki konu şu 1) Sizin gibi bilgisayardan anlayan, kod yazan site açan insanların gayet aklı başında insanlardır tahminimce. Hedef kitlem de aklı başında insanlar olacak. Buraya girince herhangi bir merak veya bir değişiklik duygusu yaşadınız mı yoksa gerçekten sıradan bir site gibi mi geldi ? 2) Sizce sitenin amacı ne, ne gibi görünüyor ? (Reklam almak, amatör geyik, profesyonel yardım, paylaşım vb..) ? Vakit ayırdığınız için teşekkürler |
|
||||
|
Alıntı:
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/87438-beyaztavsan-com-akilli-insanlarin-gelisim-sitesi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| beyaztavsan.com - Akıllı İnsanların Gelişim Sitesi | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-03-19 12:52 | |
| beyaztavsan.com - Akıllı İnsanların Gelişim Sitesi | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-03-19 12:52 | |
| beyaztavsan.com - Ak?ll? ?nsanlar?n Geli?im Sitesi | This thread | Refback | 2008-03-19 10:55 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|