Alıntı:
Umut Yurtseven´isimli üyeden Alıntı
bu cümlenden sonra tartışma yaratmak istemedim ama. madem içinde bişeyler kaldı ve bunu yazdın..
1. Kimsenin ne kadar bilgisi olduğunu 1 posttan anlayamazsın. Ben de senin ne bildiğini anlayarak yorum yapmadım zaten, siteni belli bir yere kadar getirmeden gelip bir webmaster sitesinde yönetici arayanlar genelde bu işin alt yapısını bilseler de piyasasını bilmiyor demektir.
2. Gel bende vB uzmanıyım diyorum. forumseli[nokta]net ve kadinlarelele.com benim sitelerim. mesele kıyaslama ise kıyaslansın herşey. Burada herkes herkesten iyidir.
3. Herhangi bir siteye çok zaman ayırılabilir, en güzeli olsun istersin falan. Ama vB uzmanı neyi nasıl yapacağını deneyerek öğrenmediği için 2 saatte senin sitenin aynından yapabilir. Bu konuda iddialıyım.
4. Renk kodları  Hayatım renk kodları benim. Grafik Tasarım işinden herkes ekmek yer. Ben pasta yerim.
5. Şuraya sitenin tanıtımını yapıyorsan, her yönden gelicek yorumları da kabullenmiş olursun zaten. Yorumumu beğenmeyip "- ben bu adama nerden saldırsam" triplerine girişmişsin. Soluğu Türkçe kullanımında almışsın.
Tekrar Ediyorum. Umarım Başarılı Olursun.
|
3. Herhangi bir siteye çok zaman ayırılabilir, en güzeli olsun istersin falan. Ama vB uzmanı neyi nasıl yapacağını deneyerek öğrenmediği için 2 saatte senin sitenin aynından yapabilir. Bu konuda iddialıyım.

Bende 1 günümü verdim demedim 1 saatimi verdim en fazla

demek istediğim emek verdim.
Tartışmaya gerek yok
Trtasarim.org'ada görevli aramıyorum.
Saygılarımla.