![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Photoshopdersler.net sitesinin sahibiyim;
Klon bir site hazırladım ve yaptığım işle gurur duydum. Yaşım 21 ve 16 yaşımdan beri web sınırlarımı zorlamayı severim. Relax arkadaşın sitesini gördüm ve Joomla-Sargas kullandığını farkettim. Bakalım ne kadarını yaparım acaba diye boş bir zamanımda kadinlarelele.com/photoshop dizini altında siteyi yaptım. daha sonrasında yukarıda dediğim gibi, yaptığımı beğendim ve bir domain alıp oraya taşıdım. Daha sonrasında bu konudan relax arkadaşa bahsetmek istedim. Ona ulaştığımda sadece site ismini satın almak istediğimi belirttim, satmak istemedi ama ben bu olay içerisine girmeyi kafaya koymuştum, ona sitesinin içeriğini düzenleyebileceğimi de belirttim fakat onuda kabul etmedi, kabul etse bile kendi hazırladığım siteyi kapatmayacaktım, ve arkadaşın resim halde koyduğu mailde de yazıyor, sitemin altına bir not düşecek ve desteklediklerimiz kısmına benimde sitemin hedeflediği taglar olan " Photoshop Dersleri" adı altında link koyacaktım. Tekliflerimden hiç birisini kabul etmemesi ve iyi niyetli gayretlerimin istediğim cevaplarla karşılaşmaması sonucu orada bahsettiğim uyarı ve site adı ekleme olayını yapmadım. Kaldı ki, buna kimse kimseyi zorlayamazdı. Tüm bunların nedeni, relax arkadaşın bizim zaten bir hedefimiz yok. Demesinden kaynaklanıyor diyebilirim, düşündüm ki, zaten bir hedefi olmayan bir sitenin klonunu yapıp daha fazla işe yarıyor olmasından kimse rahatsızlık duymazdı. Created: 2008-02-04 Expires: 2009-02-04 sadece 1buçuk ayda düşündüğümden daha fazla ilgi gördü ve bu bana daha da cesaret verdi. [nokta] ama söyleceklerimde var tabi, Alıntı:
Alıntı:
Merdiven altı işler yapmak isteseydim, gelip sizden domaini almayı hiç istemezdim ve bir nevi sizin 1 senedir varoluşunuzdan kar çıkarmaya çalışırdım. sitemin altında yazdığı gibi Joomla kullanıyorum. Herkes rahatça kullanabilir. sitemin altında yazdığı gibi sargas kullanıyorum. Herkes JoomlArt.com dan alabilir. Bu işe benden önce başlamış olmanız bu 2 ürünün bir arada kullanımını tekeliniz altına alabilirsiniz anlamına gelmez. Kaldı ki, Photoshop dersleri ile ilgili bir site açıcaksanız. Tabiki diğer bir çok sitenin yaptığı gibi Photoshop ve ders kelimesini domaininizde kullanabilirsiniz, bundan daha doğalı ve mantıklısı yoktur sanırsam. Alıntı:
Alıntı:
Bağnaz kişiler hariç, her türlü eleştiriye açığım. Kıyaslanıcaksa kıyaslansın. Saygılar, Sevgiler. |
|
||||||||||
|
Önclikle mjturkiye.net'in faviconu da site üzerine gerçekten yakışmış onu belirtmek istedim!
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ben kindar biri değilim. Beni bir düşmanınız olarak görmeyin yada benden size zarar verecek birşey beklemeyin. İstediğiniz gibi site yapmakta özgürsünüz. Zaten ciddi bir kızgınlığım olsaydı, buraya konu olarak sizden önce ben açar tepkimi ifade ederdim. Ama tutupta böyle bir konu açtırırsanız, cevap vermek en doğal hakkım olur ki zaten muhtemelen böyle bir cevabı da bekliyordunuz.
|
Sizin ricanızı yerine getirdim zaten, insanlar farklı sitelere girdiklerini hissetmekteler. Geri kalanı benim insiyatifimde, double content değiliz sandboxa gireceğimi sanmıyorum. Joomla yı edindiğim sitenin fav'ını taşımak beni rahatsız etmez, bir teşekkür gibi nitelendirilebilir.
Joomla ve Sargas teması beraberinde çok güzel bir ikili oluşturmakta. Taklit ettiğimde aslında budur. Sizle aynı temayı kullandım, sizin önce yaptığınız işi daha ileriye götürmeye gayret ettim olan bu. size kin güttüğümü düşünmeyin lütfen. Herşey gayet açık, size bir teklif sundum, olumsuz yanıt aldım ve yaptığımın boşa gitmemesi için bir domain alıp host ettim. bir kaç yere de yazdım sitemi fakat burası için aynı şey geçerli değil, iyinet forumuna daha önce hiç uğramadım, arkadaşım burada tanıtımın olmadığını görmüş ve eklemiş. Bağnaz yorumlar derken, site içeriğini incelemeden yazılmış düşüncelerden bahsetmiştim. Yazılan herşey benim için önemli. eksiklerini fazlalıklarını değerlendireceğim. Saygılar. |
|
||||
|
Sitenizi buyrun tanıtın; Ama lütfen başka bir ortamda benim sitemi olaya karıştırmayın yada karıştırtmayın. Bu tartışmanın uzamasını istemiyorum. Kolay gelsin. Başarılar.
| Stil | |
|
|