Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-09, 07:36
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
ayzer123 is an unknown quantity at this point
Standart abshell.net , abshell,met

sevgili arkadaşlar yardım istiyorum www.abshell.net/phpBB2 deki adminlerin kullandığı asbhell.met sistemini nasıl kura bilirim sonuç olarak resmi hitler açıklandı forum bile dünya kadar hit alıyor acaba hitleri almama sebebi adultunda olması ola bilir mi
birde yeni bir sistemi var

http://www.abshell.net/phpBB2/viewtopic.php?t=9633 burdaki sistemi kullanıyordum 2 günde 1gb bandwith sınırınızı aştınız diyor orda bir dosyam yarım kaldı bunu nasıl yapa bilirim

kusura bakmayın çok soru sormaktayım ama öneri üzeri buraya geldim ve bundan dolayı yardım istiyorum bu çok acil bir konu arkadaşlar

sitem günde 3500 tekil hit alıyor ama site içeriğimin data baseleri silindi bu konuda yardımcı olacak webmasterlara gerekirse ödeme yapa bilirim tüm içeriğin sağlanması durumunda özellikle abshell.met denilen olayın gerçekleşmesi durumunda 2.500 ytl ye kadar ödeme yapa bilirim bu konuda ciddi arkadaşlarla telde konuşa bilirim ama alt yapısını mutlaka yapa bilirim diyen arkadaşlar lazım kendi serverim var ordan yayın yapacağım bandwith sorunum yok günlük 50gb ta kadar bandwithim var çok rahat lütfen arkadaşlar yardım bekliyorum

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 .