![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
BLOGLAR YARIŞIYOR !!!
Sizde hemen tüm bloglarınızla bu muhteşem ve zevkli yarışmaya katılın, sizde kazanın! Mart ayı ödülleri: tebrik birinci ikinci ve üçüncüler sitede duyurulacaktırilgiye göre nisan ayı ve diğer aylarda 1. ye 150 2. ye 100 3. ye 50 mesajlı blogger hesapları verilecektir veya daha fazlaNasıl Katılacağım ? bu mesaja sadece kısa bir cevap yazarak peki cevap olarak ne yazacaksınız ? sadece nickinizi ve blogger veya diğer blog sitelerinizi Bloglar Nasıl Değelendirilecek ? bloglar tasarım ve içerik yönünden iki ayrı konuda değerlendirilecektir ve bu konularında ayrı 1. leri olacaktır DİKKAT! sitemizin duyulması ve sizlerinde ileride kazanabilmeniz açısından bloglarınıza aşağıdaki kodu eklemeniz gerekiyor. kodu eklemeyen siteler yarışmaya katılamayacaktır KAFANIZA GÖRE KOD EKLEYİN |
|
||||
|
Heyecandan unutmuş galiba yazmayı
![]() |
|
|||
|
http://internethizmetleri.blogspot.com
kusura bakmayın |
|
||||
|
Açıkçası bir ücretsiz blog açıp içine 2 kelime yazı yazmak bana güven vermiyor.Bide o kadar özensiz hazırlamışsın, o kadar alelacele olmuş ki kod dediğin bölümde kod yok sadece adres var.< > " bölümlerini düzenlemediğin için kod görüneceğine kodun dönüştüğü şekil görünmüş..
Hediye desen organizasyondan daha beter.50 mesajlı blog verilecekmiş.Siz bana backlink sağlayın ben biyerlerden kopyalı bi blog açıp size gönderirim gibi bişey olmuş.Verilecek bloglar bile ortada yok daha ve bu bloglar ne blogu içeriği ne hiçbir bilgi yazmamışsın. Benim aklıma gelen 2 şey var.Ya bedava backlink almaya çalışıyosun ya da yazılacak adreslerdeki işine yarar yazıları (ç)almak istiyosun. 50-100 mesajlı blog vericem diyeceğine 1 kutu kola vericem demen bile daha inandırıcı olurdu.İnanıp, güvenip başvuracak birisini tanımıyorum...Güven verecek bir tek nokta bile yok!!!
REKLAM STORE Seyirci Koltuğunda Sıkıldıysan, Sahneye Çık.. Zirvede Her Zaman Bir Kişiye Daha Yer Var... Konu gokhans19 tarafından (2008-03-04 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|