![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaslar,
bende gerekli bir cok yerle iletisime gectim, ancak su an olusan juri hakkında henuz bi seyler soylemek istemiyorum. Aslında bikac kisiyi eminim tahmin edebilirsiniz ![]() iyi.net forumdan da, ozellikle profesyonel webmaster arkadaslardan bi kac juri uyesi secmek istiyoruz... juri sayısını buradan henuz acıklamayacagım.... forumda aradıgımız kriter: basvuracak kisinin senior member olması ve en az 250 mesajının bulunması gerekiyor. su an yukardaki kriterlere gore herkese acıktır. p.s: elimizde kesinlesmeyen juri üyelerimiz toplanmaya basladı. olabildigince cok kisi ile gorusup makul sayıya indirmek istiyoruz. juri uyemiz www.yawhoo.net listemize uye birisi de olabilir. Ancak yarısmacı sıfatından vazgececegini sanırım belirtmeme gerek yok... saygılarımla
|
Cheater: Yeter.
drstranger: ben juri uyesi olmaya adayim; siteleri 2 adet grafiker arkadas, 2 adet web tabanli yazilim uzmani, 1 adet pazarlama ve reklam uzmani ile beraber degerlendirmeyi dusunuyorum.
|
hdogan, ilginiz icin tesekkur ederim...
sizi kesin olmayan juri listesine dahil ediyorum, yarisma hakkındaki detaylar ve onemli bilgiler icin(alenen acıklayamadıklarım) en kısa zamanda msn de goruselim diyorum. p.s: msn i fazla kullanmadıgınız icin 11 subat tan once bir gun randevulasarak msnde goruselim.. simdilik özelden mesajlaşabiliriz Saygılarımla
|
Cheater küçük düşünüyor olabilir belki ama burda büyük bir çoğunluk da küçük bir yemi yutma eğilimini sürdürmeye devam ediyor. Bu yawhoo toplumsal bir histeriye dönüştü. Ve etrafta kraldan çok kralcılar dolaşıyor. Bir nevi danışıklı dövüş seyrediyor gibiyiz. Taklit bir domaine bu kadar övgünün sebebi nedir anlayabilmiş değilim.
|
Alıntı:
tesekkur ederim. insallah gayemize hep birlikte ulasacagız Alıntı:
lütfen iddanizı, tepkinizi baska yollardan -gercek kimliginizle- dile getirmye calısınız. adresimizin de belli oldugunu bir daha belirtmek isterim.. Saygılarımla
[/url] Ing. Lisanslı Tercüman Konu drstranger tarafından (2005-02-06 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası giderildi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|