![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar yeni açtıgımız sitemizi sizden gelen tavsiyelerle daha da guzel yapmak istiyorum,yorumlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum,cevap yazan arkadaslara şimdiden teşekkür ederim...
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
niye hocam hayrola? |
|
|||
|
Sanırım youtube üzerine yapılan sitelerin hit şansları çok azaldı artık. Zira daha kaliteli işler ve yatırımlarla insanlar zamanında epeyce para vurdu bu işten. Ancak daha kaliteli ve kendi seçtiğin videoları kategorilendirip kullanıcının en iyi şekilde yönlenebileceği bir site yaparsan bir şeyler bekleyebilirsin. Şu an için hem adres açısından hem de kullanılabilirlik açısından pek de iyi değil. Sanırım urllerde video ismi geçmiyor. Sef urller iş görür mutlaka. Ama googledan gelen gelsin ben parama bakarım diyorsan dağınıklığı düzenlemen yeterli.
|
|
||||
|
youtube artık markalaşmış bir isim. adını kullanarak hit çektiğinizi duysa mahkemesini açar affetmez. muğlada biri google fashion diye yer açmış tabi turistik yer olduğu için ilgi duyuluyor google da bunu duyunca hemen hakkında tazminat davası açıyor. bunun gibi daha bir çok şey olabiliyor
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|