![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
| Anketimiz: Db Kurulu Kalsın mı? | |||
| Db'yi sil Yeniden temiz bir site kur |
|
2 | 100,00% |
| Db kalsın Böyle Daha İyi |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Mrb. arkadaşlar yeni açmış olduğum www.dinibilimler.com sitesi hakkında ki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? eksikleri veya fazlaları nelerdir? neler hoş olmamış?
Ve birde anket yapmak istiyorum siteme kendime ait olan başka bir sitenin db'sini kurdum onu kaldırayım mı? yani sıfırlan temiz bi site mi kurayım? |
|
||||
|
Özgün içerik olacaksa tabiki sil bence. Zaten sitede yeni açılmış. Google'da kayıtta yok. Düşünmeden bunu yap derim.
Ayrıca http://www.dinibilimler.com/ramadan/...Ramadan_15.png resmindeki "cami minareleri olan" onu alttaki sarı tabaka üstünden geçsen daha güzel olur. Bunu yap dememdeki amacım bölümler arasındaki alan çok büyük olmuş. Onları birbirine yaklaştırırsan daha güzel olur kanaatindeyim. Başarılar... |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Yorumlarınızı Şimdi Alabilir miyim arkadaşlar? siteyi yeniden kurdum.
www.dinibilimler.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|