Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-17, 18:39
SOSHits - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
SOSHits is an unknown quantity at this point
Standart www.soshits.com

Selam herkese, bu foruma yeni abone oldum ve umarim devamlida ziyaretimi eksik etmem, evet su anki amacim sadece 1 hafta onceki kurdugum siteyi tanitmak, sitenin amaci tum site sahiplerine ziyaretci gondermek, adindanda anlasilacagi gibi...

Su an hala yapim asamasinda ama site uzerinde reklam kaydi ve reklam banner gosterimi devrede olup yapim suresi bitinceye kadar bannerlerinizi ekleyebilir ve puan sistemi ile calistigindan puan kaybetmeden sitenizi tanitabilirsiniz, hic cekinmeyin gerekli herturlu kolaylik saglanacaktir, + tikladiginiz her banner icin yani diger arkadaslara destek vermek icin size o reklama ait puanlarda site yapim asamasi bitinceye kadar size kaar kalacaktir, + ilk 1000 uyemizede hosgeldin hediyesi olarak tabiki 1.000.000 puanda hediye, umarim sizlerin az cok isini gorur dusuncesi ile simdiden her yazilan arkadasa icten tesekkur ederim...

Not : Abone olmadan sol reklam ekle menusunu goremezsiniz...

http://www.soshits.com/index.php?newlang=turkish

Konu SOSHits tarafından (2008-02-17 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Bu siteden gelenler turk asilli olduklarindan turkce diline yonlendirmek icin...

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-17, 20:35
Neb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neb Neb isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
php-nuke

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
Neb will become famous soon enough

Öncelikle başarılar dilerim fakat bir önerim olacak, Phpnuke yerine özgün bir sistem yazdırmanızı tavsiye ederdim bu site için.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 02:57
Junior Member

Cool Onemli Olan Bence Hizmet..

Alıntı:
Neb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle başarılar dilerim fakat bir önerim olacak, Phpnuke yerine özgün bir sistem yazdırmanızı tavsiye ederdim bu site için.

Selam, yazim biraz gecikti ama anca firsat bulabildim, ok bence neden veya nasil yapildigi degilde kisilere verilen hizmet onemli, su an zaten hala uzerinde calisiyorum ve umarim en kisa surede tamamen devreye sokarim bu siteyi, ama genede anlamis degilim 40 dan fazla kisi okudu ve sitemde hala yeni uye goremedim, acaba bir hatami varda haberim yok yoksa ilgi cekmeyen bir sistem uzerindemi calisiyorum, arkadaslar lutfen site tanitimi diye buradayim ve fikirlerinizi elbette almak isterim, bir sorun varsa mutlaka duzeltmeye calisirim, simdiden tesekkurler herkese...

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-02, 02:54
Junior Member

Simdiden uye olana 1 milyon puan hediye ve site yapimi bitene kadarda puan kazan bolumundeki ve sitede bulunan bannere tiklayarak banner degerleri hesabiniza ek olarak eklenecektir, uye olmadanda cogu yerleri gormeniz mumkun olmadigindan uye olmanizi oncelikle rica ederim...

Note : Sitenin hatalarini bulanlarada ayriyeten puan odulu var...
Herkese iyi calismalar...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:57 .