![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet siteyle alakası yok.Bi sonraki database güncellemesinde düzelir heralde..
|
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Tiva nın dediği gibi herkes web ile ilgilenmeye bir yerden başlar yani herkes bu zamana kadar yada bu yaşına kadar ilgilenmiş olmak zorunda da değil.Bunun çoluk çocuk olmaklada bir alakası olduğunu sanmıyorum.Yaptığınız eleştirilere de saygı duyuyorum ama herşeyi bir sınırı var.Burası bir webmaster forumuysa yaptğınız eleştiriler eksiklerimle alakalı olmalı ve yardımcı konumda bulunması gerekiyor bence.Tabiki herkesin kendi seçimi.Yaptığınız yorumlardan da aklı yerinde olan herkez kimin çoluk çocuk kesimine dahil olduğunu çıkaracak kapasitededir.Kişisel yazılarım blogumda yer alıyordu ama içeriğim özgün değilmiş birde.Kaç web sitesi tamamiyle özgün yapıda ki?Bazı şeyler paylaşılarak bir yere getiriliyor.Sizin gözünüzden kaçan bir şeyi belki ben görüp yayımlayarak size yardımcı bile olabilirim.Sölediğim gibi bu tip eleştiriler beklemiyordum sizden eğer kendinize webmaster diyorsanız!!!Ben bir yerden başlamak istedim ama yardımlarınız sayesinde bırakmak istiyorum.Site dolayısıyla link te kaldırılmıştır.Yorum yapan herkese teşekkürler Saygılarımla...
qLa_e Yorum yazan arkadaşlardan şimdi de bir cevap bekliyorum!!! Konu Loi tarafından (2008-02-14 Saat 06:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Bu ara forumdaki üyeler çok zıplıyorlar. Yazık ya kendinizi gerdiğinize yazık. Bırakın reklam yapan reklam yapsın. Tanıtan tanıtsın.
Kim ne yaparsa yapsın kurallar dahilinde. Webmaster forumu değil mi burası? Adam site yapmış gelmiş tanıtmış işte. İster 100.000 mesaj atar sonra tanıtır ister 1. mesajında tanışmak için tanıtır. Sonra milletin hevesini neden kırıyorsunuz onu anlamıyorum? qla0gm sen neden bir iki olumsuz yorum gördün diye kalkıp mesajını editliyorsun adresini siliyorsun, bu kadar mı güçsüz birisin? Onu da anlamış değilim. Yapmayın artık böyle ya. Zor bir şey yok yani. Anlaşılmayacak birşey de yok. Şu yeni siteler kısmına takılan elemanlar belli artık. Kim tanıtırsa tanıtsın hemen kopya içerik, virüs, spam site vs. vs. eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Ve eminim sitede 10 sn. durmuyorlar bile. Kavga çıkartınca ne olacak? Ban yemek hoşunuza mı gidiyor? Konu MéDicLiFé tarafından (2008-02-13 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
2007-11-25 ; Alıntı:
Tivanın dediklerinede katılıyorum her yeni başlayan gibi oda sadece blogunu,sesini duyurmak istemiş ve bu heycanla biraz hızlı bir giriş yapmış.
| Stil | |
|
|