![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar bu seferde sizler için konusu sağlık olan bir site yaptım.Sitede ilk yardım,hastalıklar ve tedavileri,şifalı bitkiler ve İdeal kilo hesaplama bulunuyor.Ayrıca sitemizin Arama bölümü ilede istediğini bitkiyi site içinde arayabilir ve ne olduğu,ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz.
Sitemizin Adresi : www.saglik.pctekno.net Bu siteyi mutlaka sık kullanılanlarınızda bulundurmalısınız.Acil bir durumda veya değerli bilgilerinize bilgi katmak için kullanabileceğiniz çok değerli bir site... Sitemizin Önizlemesi : ![]() |
|
|||
|
Apandisit
Körbağırsağın iltahaplanması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Müzmin apandisitte; kat�iyetle ilaç verilmez. Ameliyat gerekir. Had apandisit; karnın ortasından başlayıp, sağ alt kısma yerleşen bir ağrı ile kendini gösterir. Hazımsızlık ve gazdan şikayet edilir. Kusma görülebilir bazen de miğde bulantısı olur. Tedavi için gerekli malzeme : 1- Böğürtlen yaprağı, su. 2- Dut kurusu Hazırlanışı : 1-Çaydanlığa bir avuç böğürtlen yaprağı konur. 15 dakika kaynatıp süzülür. Günde 3 çay bardağı içilir. 2- Dut kurusu çayı ılık olarak içirilir. Demişsin. Bu bir insanın ölümüne neden olacak türden bir tavsiye. Önemli hastalıkların tedavisi mutlaka doktorlar tarafından uygulanmalıdır ve Hastalıkların teşhisi ve tedavisi yalnızca tıp doktorlarınca gerçekleştirilebilir! şeklindeki 2 mesajın ile sorumluluğu atmak istemişsin ama yetmez. Yetmemişte zaten değerli kardeşim. Açık konuşacağım tartışma çıkmasını istemiyorum. Siteni inceleyemedim az önce Türkiye'ye giriş yaptım daha montumu bile çıkartamadım ama inceleyeceğim. Eğer daha da vahim şeyler varsa derhal kapatılması için ilk mesai saati içinde suç duyurusunda bulunacağım. Burda size defalarca söylüyorum. Eğer sağlık sitesi açacaksanız bir sorumluluk alıyorsunuz her ne kadar doktora gidin mesajı verseniz bile... Sorumlulukta basit bir sorumluluk değil. Nihayetinde insan hayatından bahsediyoruz. Gel buraya arkadaş ben sağlık sitesi açacağım de seni özgün kaynak delisi yapayım. Ama gidipte yaraya diş macunu sür apandist için bilmem ne kabuğu ye bilmem neyin suyunu iç geçer muhappetlerine girdiğinizde açımam adamın canını yakarım + sağlık sektöründe kim olsa aynı şeyi yapar, yapmıyorsada yapması gerekir. Alternatif tıpla bende ilgiliyimdir ama siz olayı abartmışsınız artık. Apandist alternatif tıp ile çözülebilen bir rahatsızlıksa biz bu işi bırakalım gidelim siz böğürtlen bilmem nesiyle bakın işinize. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|