Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-31, 21:56
mavikaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %0/0
mavikaplan is an unknown quantity at this point
Standart Sağlık Sitesi.Şifalı Bitkiler,Hastalıklar ve Tedavileri,İdeal Kilo Hesaplama ve.....

Merhaba arkadaşlar bu seferde sizler için konusu sağlık olan bir site yaptım.Sitede ilk yardım,hastalıklar ve tedavileri,şifalı bitkiler ve İdeal kilo hesaplama bulunuyor.Ayrıca sitemizin Arama bölümü ilede istediğini bitkiyi site içinde arayabilir ve ne olduğu,ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz.

Sitemizin Adresi : www.saglik.pctekno.net

Bu siteyi mutlaka sık kullanılanlarınızda bulundurmalısınız.Acil bir durumda veya değerli bilgilerinize bilgi katmak için kullanabileceğiniz çok değerli bir site...

Sitemizin Önizlemesi :

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-01, 02:22
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough

Apandisit

Körbağırsağın iltahaplanması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Müzmin apandisitte; kat�iyetle ilaç verilmez. Ameliyat gerekir. Had apandisit; karnın ortasından başlayıp, sağ alt kısma yerleşen bir ağrı ile kendini gösterir. Hazımsızlık ve gazdan şikayet edilir. Kusma görülebilir bazen de miğde bulantısı olur.
Tedavi için gerekli malzeme : 1- Böğürtlen yaprağı, su. 2- Dut kurusu
Hazırlanışı : 1-Çaydanlığa bir avuç böğürtlen yaprağı konur. 15 dakika kaynatıp süzülür. Günde 3 çay bardağı içilir. 2- Dut kurusu çayı ılık olarak içirilir.

Demişsin. Bu bir insanın ölümüne neden olacak türden bir tavsiye.

Önemli hastalıkların tedavisi mutlaka doktorlar tarafından uygulanmalıdır ve Hastalıkların teşhisi ve tedavisi yalnızca tıp doktorlarınca gerçekleştirilebilir!

şeklindeki 2 mesajın ile sorumluluğu atmak istemişsin ama yetmez.

Yetmemişte zaten değerli kardeşim.

Açık konuşacağım tartışma çıkmasını istemiyorum.

Siteni inceleyemedim az önce Türkiye'ye giriş yaptım daha montumu bile çıkartamadım ama inceleyeceğim.

Eğer daha da vahim şeyler varsa derhal kapatılması için ilk mesai saati içinde suç duyurusunda bulunacağım.

Burda size defalarca söylüyorum. Eğer sağlık sitesi açacaksanız bir sorumluluk alıyorsunuz her ne kadar doktora gidin mesajı verseniz bile...

Sorumlulukta basit bir sorumluluk değil. Nihayetinde insan hayatından bahsediyoruz.

Gel buraya arkadaş ben sağlık sitesi açacağım de seni özgün kaynak delisi yapayım.

Ama gidipte yaraya diş macunu sür apandist için bilmem ne kabuğu ye bilmem neyin suyunu iç geçer muhappetlerine girdiğinizde açımam adamın canını yakarım + sağlık sektöründe kim olsa aynı şeyi yapar, yapmıyorsada yapması gerekir.

Alternatif tıpla bende ilgiliyimdir ama siz olayı abartmışsınız artık. Apandist alternatif tıp ile çözülebilen bir rahatsızlıksa biz bu işi bırakalım gidelim siz böğürtlen bilmem nesiyle bakın işinize.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-01, 02:23
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough

Siteni not aldım. Asla ama asla dmozada giremeyecek o site istenilen şartlar yerine getirilmeden. Dizine bakacağım şimdi varsada hemen sileceğim.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-01, 10:05
mavikaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %0/0
mavikaplan is an unknown quantity at this point

Ya buradaki içeriği ben hazırlamadım.Bir program vardı bende hastalık tedavileri diye.Ben bu programı Web 'e uyarladım.Tıpla ilgili bir şeyim olmadığı için pek anlamam bu olaylardan.Ama o programı görüp güzel bir program bunu web e uyarlayıp herkes kullansın diye yaptım.

Eğer bu konuda başka bir arkadaş daha eleştiri yaparsa açığım.Siteyi kapatabilirim....

İsterseniz Programın Linkini de verebilirim...

Seçenekler
Stil