![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
www.kisabilgi.com Tasarımı buralara tanıdık gelir, o konuda diycek bişi yok arkadaşıma teşekkür ederim, siz domanile ilgili, site ile ilgili düşüncesini, reklam yerleşimini (Google projesi) ve diğer gözünüze çarpanları söyleyin. Şimdiden teşekkürler..
Konu biologgg tarafından (2008-01-30 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Sef tmm değil derken nerde hat var, ben bitirdigimi zannediyodum
![]() |
|
||||
|
http://www.kisabilgi.com/bilgi-56-sa...eslenmesi.html bence burdaki
bilgi-56 en sonda olmalı.. Alıntı:
keyword, metaname felan olsa daha bir işe yarar.. birde başka bişi vardı onu düzeltmişsin ama her kelimden sonra , virgül ile ayırıyordu onu düzeltmişsin ... |
|
||||
|
İki tane aynı boyutta google reklamı ilk gözüme çarpan... bir an önce düzeltirsen iyi olur...
Güzel bir site olacak gibi duruyor... Yazıları resimlerle zenginleştirebilirsin...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Şöyle bir arama yaptım. Senin verdiğin örnek gibi olmadı. Yani id numarası sonda olanlar yukarıda değildi? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|