![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sitemiz şuanda beta yayınındadır arkadaşlar.Misyonumuz her kitlede webmaster'a hitap etmektir.Zaman içerisinde bütün konulara en detaylı şekilde değineceğiz.
Site Adres: www.4Q3.net Şuanda yayınladığımız ve kısa zamanda sitede yer alıcak bölümler aşağıdaki gibidir; -Webmaster ipuçları -Google adsense bilgilendirme tüyolar keywordler vs. -Robot.txt hazılama -Sitemap hazırlama -Paypay üyelik detaylı anlatım -Sedo üyelik detaylı anlatım -Pagerank,backlink ve whois sorgulama -Dmoz hakkında herşey olucak -Seo Hakkında Herşey -Google Pagerank genel sistemi güncel haberler bilinmeyenler -İnternet dünyasının devlerinin güncel haberleri yenilikler -İnternetle ilgili makaleler (para kazanma , domain kapma vs ) -Günlük düşecek özel domainler listesi ( 3 karakterliler , pageranklılar ve hit e sahip olanlar ) -Son teknolojik gelişmeler -Kaliteli wordpress ve php temaları -Güncel webmaster programları alanı |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|