![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
avşa,adaların en güzeli,turizm cenneti olan bu adada eğlence huzur var.avşa hakkında öğrenmek istediğiniz herşe bu sitede
http://www.avsa-avsa.com |
|
||||
|
ben her yıl niyet ediyorum ama bir türlü tutturamıyorum...oraya devamlı giden arkadaşlarım var grup olarak gidelim diye niyet ediyoruz ancak ben onlara hiç bir zaman uyamadım :s Tanz dan ve hergece alemden çok sözediliyor, doğayı bilmiyorum
![]() |
|
|||
|
avşa adası deyince akla tanz gelir.burada eğlence önplandadır.o yüzden genç nüfüs cok olur benim tahminime göre avşa da yazın sezonda 30 bin genç var .bence ihmal etme gel .doğa burda deniz ve plaj bol heryer deniz dört tarafta plaj ve koylar var zaten adaya gelirsen bol bol gez.özellikle altınkum ve çınar koyu görülmeye değer
|
|
||||
|
Yarar Hotel de kaldım orda güzel bir yer..
|
|
||||
|
bende kız arkadaşımla gelip 1 hafta kalmıştım aynı cadde de yürümekten gına gelmişti ama...genede kafa dinlemek için güzel bir mekan tam sevgililere ve ailelere göre bir yer fiyatları çok uygun bende bir ara avsayla ilgili bir site yapmak istemiştim sonra kalmıştı.
güzel site kolay gelsin...ama çok karışık bir az daha yalın bir site olsaydı iyi olurdu. |
|
||||
|
Site bana cok itici geldi.Yazı fontları vs. nedenlerle
|
avşa adası aileler ve sevgililer için ideal olduğuna katılıyorum .aslında gezecek çok yer var ama bilene sormak lazım.site biraz karısık ama öle başladı ölede gidiyor
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|