![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
www.legaliste.com 4-5 ay oldu ama pek yorumları almadım.. Yorum ve önerilerde bulunursanız sevinirim..
|
|
|||
|
Alıntı:
Teşekkürler yorum için..
|
|
|||
|
bazı program sayfaları mozilla firefox bozuk görünüyor.(resimler yazıların içine geçmiş ör: ( http://www.legaliste.com/index.php?o...d=18&Itemid=53
aynı sorun okulluxtada var(yani bende öyle görünüyor siz yinede bir kontrol edin) Domain ismide bizim domain ismine çok yakın olduğundan beğendim
|
|
|||
|
yazıların (eski) içeri kayma meselesi eski tasarıma uygun olmasından.buna uygun değil
Yeni değiştirdim de.. Yenilerinde öyle bi problem olmasa gerek...Okullux u bilmiyorum.. Sorun yok gibiydi ama..tmm Durum anlaşıldı haftasonu elden gecireyim ![]() Hakan20 senin isim neydi ki? Adaş mıyız yksa.. |
|
|||
|
Dayanamadım değiştirdim... kodları yazan arkadaşıma teşekkürler..
|
|
|||
|
Yapmayın, acaba nerede ve çözüm bulundu mu acaba ...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|