![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Anlamadım ki ne yapmamızı istiyorsun, yazma buraya o zaman, senden başka böyle birşey söyleyeni de görmedim kaç senedir yani. Hafiye gibi IP tutup kim senin bloguna yorum yazıyor iyinetten bunu mu takip edelim?
Her söylediğimi unut, yorumlayayım blogunu madem su ana kadar ki yorumları begenmedin. Bir kere çok yol gitmen lazım daha çok. Hatta öyle söyleyebilirim ki yola çıkmamışsın bile. Tema çok kötü. 3 sütunun sol tarafı geniş, iki tane yapışık sağ kanat göz yoruyor, navigasyon belli belirsiz. Girer girmez canım sıkıldı menü hangisi bilemedim, reklam filan da gelmiş tam yanına. Sitenin adresi geccetr, manken gece hayatı gibi birşey bekliyorsun, başlık Gökhan Blog. Neyin üzerine blog tuttuğun havada kalmış. Adsense, karikatür, genel, video, blogger böyle bir siteyi sık kullanılarlara alıp okumak için hiçbir neden göremiyorum. Sitedeki ilk blog tema hakkında, geri kalan milli maç golü, bir fıkra, bir tane komik video. İçerik oldukça fakir, buna blog yazmak değil, youtube'dan oradan buradan kesip alıp çok komik izleyin yazmak denir. Eşek değiliz ya bu yaşa kadar kaç tane site yaptım, biraz bileyim di mi? Bu siteyle kendini blog ustası görebiliyorsan ben sana boş vaktimde elimdeki hakiki bloglardan bir kaç tane yollayayım da yolculuğa başla. Kusura bakma ama bu kadar üstüne laf edilecek, böbürlenecek bir siten yok. Kritiğimi beğendin mi?
peace love union respect Konu Angelo tarafından (2007-11-25 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
1-Blog adresini kendi adıma alacaktım ama o adlarla alınmıştı 10 ay öncede gecce kelimesini çok sık duyduğum için geccetr ismiyle açtım blogu.
2-Bloguma gelenler hiç öyle manken gece hayatı beklentileri içinde gelmediler. 3-Tema göze hitap eden güncel bir tema.Eğer beğenmediysen o senin sorunun. 4-Blogumun bundan 2-3 hafta önce yanlışlıkla sildim o yüzden eski yazılarım artık blogumda yok (Googleda site:geccetr.blogspot.com diye aratırsan yaklaşık 180 tane konumun indexlenmiş olduğunu görürsün zaten ki bu indexlenmiş sayfalar blogumdaki eski konuların %100üne eşit..) 5-Temayı daha yeni uyguladığım için kolonlarda biçok widgeti daha eklemedim ve widgetleri tam olarak doğru şekilde yerleştirmedim.Şu sıralarda o bölümleri optimize etmeye çalışıyorum. İçerik olarak gayet zengin bir blogum var.Dedikelrinden bloguma sadece yüzeysel baktığını anlıyorum.. ![]()
|
Konuyla alakasız mesajlar yazmayın.Temayı yorumlayın diyorum bunda anlaşılmayacak bişeymi var?
| Stil | |
|
|