![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.uzmantv.com
gerçekten güzel düşünülmüş bi site bilmiyen varsa görsün istedim en iyi yanıda çıkıp kafadan atanlar değil işin uzmanları yorum yapıyor
|
Evet, geçen gün bende tesadüfen denk geldim.İyi düşünülmüş...
|
Gerçekten faydalı ve bilgilendirici bir site, ben gittigidiyor'da reklamını gördüm ilk gittigidiyor ekibi hayata geçirdi galiba bu siteyi, uzmanların açıklamaları gayet tatmin edici...
|
çok iyi site uzmanlardan bilgi almak güzel...
![]()
|
premium adsense var her tarafınada tıklanabiliyor
![]()
|
ayni sekilde bende takip ediyorum buna benzer projelerimde var güzel ve yararli bir site
|
Gittigidiyor'un itiraf.com'un eski sahibi Ersan Özer ile ortak olduğu MagNET'e firmasına ait bir proje.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/76399-uzmantv-com-bilmek-istedikleriniz.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| uzmantv.com bilmek istedikleriniz - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2007-12-30 03:43 | |
| uzmantv.com bilmek istedikleriniz | This thread | Refback | 2007-12-08 22:12 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|