Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-24, 12:28
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/1
Janus is on a distinguished road
Standart Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum(allthemes.net)

Merhaba;

Wordpress, joomla, cep telefonları, xp, vbulleting, phpld, phpbb, phpnuke, mambo free temaları ingilizce bir site yaparak dağıtmak istiyorum.Bu kategorilere ekleme yapılabilir googledan bakılarak.

Tasarımcı bir arkadaş tema yaptı diyelim allthemes.net de paypal yolu üzerinden yaptığı temayı satabilecek ve satılan her temadan komisyon kesilecek.Eğer bu mümkün değilse üyelik ücreti konulacak ve sabit olucak yıllık veya sınırsız. örnek : domanik.com

Site normalde free bir sistem üzerine kurulu olacak.Temaları indirmek ve incelemek için üyelik gerektirmeyecek.

Temaların demo siteleri olacak ve kullanıcılar indirecekleri veya satın alacakları temaları görebilecek.

Arama sistemi kategori, tema adı, yazar, temanın id numarası, fiyat aralığı olarak yapılabilecek.

Temalara yorum yazmak veya oy vermek gibi özellikler sadece üyelere özel olacak.

Son Eklenen temalar 10 adet olarak ana sayfada yayınlacak.

En çok satılan temalar her kategoriden 2'şer tane olarak yapılabilir.Tasarımı kötü göstermemek şartıyla.

En çok indirilen free temalar her kategoriden 2'şer şekilde.Tasarımı kötü göstermemek şartıyla.

Anket sistemi ve reklam sistemi (adsense destekli) düşünüyorum.

Urlyi : allthemes.net/wordpress-free-themes/idnumarası/tema ismi.html olarak düşünüyorum.

Her temanın footerına, Mesela wordpress temasının footerına download allthemes.net olarak eklemeyi düşünüyorum. bu sayede de backlink kazanabilirim heralde. Gerçi çoğu siler ama neyse.

Anasayfa ve kategorilerin title, desciription, meta tag ve keywordslarını sabit olarak düzenlemeyi ve her tema için ayrı ayrı düzenlemeyi düşündüm.

Daha başka neler yapılabilir.Yukarıda verdiğim özelliklerin içinde yapılmaması gerek şeyler var mı öneri ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim çünkü en kısa zamanda projeyi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-24, 12:30
uyku yok çalışmak var

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %93/13
aytuggg will become famous soon enough

Konuda link de verseydin ya www.allthemes.net

Site şuan parked edilmiş.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-24, 12:40
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/1
Janus is on a distinguished road

evet şuan park halinde ama siteyi bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum şuan aktif değil.projeyi net bir şekle sokmak istiyorum çalışmalara netliğe kavuşturulduğunda başlıyacağız da.

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/76340-gorus-ve-onerilerinizi-bekliyorum-allthemes-net.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
WebArsiv.NET RSS Haber Platforumu » Blog ArÅŸivi » Görüþ ve Önerilerinizi Bekliyorum(allthemes.net) This thread Pingback 2007-11-24 12:59

Seçenekler
Stil